OM OSS

Brudepikene er en profesjonell bryllupsplanlegger, og ble etablert av Ann Kristin Nissen og Jeanette Lilleås i 2002. 

Siden starten har vi så langt hjulpet hundrevis av brudepar med å arrangere sin unike bryllupsfest. Våre kunder er vanlige mennesker med travle hverdager som ønsker hjelp til hele eller deler av planleggingen. Vi hjelper nordmenn som ønsker å gifte seg i utlandet eller her hjemme i Norge, og vi hjelper også utenlandske par som drømmer om norgesbryllup. Vi holder til i koselige lokaler i Drammen, og alle våre kunder kan nyte godt av vårt brede nettverk. Vi er per i dag 2 personer som jobber full tid med å arrangere bryllup.

Hos oss kan du finne alt på ett sted! Vi har nemlig også en butikk, hvor vi selger brukte brudedekjoler, og vi har også noen nye brudekjoler. Vi selger også tilbehør, som tiaraer, smykker, ørepynt, hårklyper, vestpakker til herre. Vi leier ut hvite stoltrekk til bryllup og fest. Siden vi primært jobber som bryllupsplanleggere, er det viktig å bestille time hos oss.

Hvis du vil bli bedre kjent med oss, så titt gjerne innom videobloggen vår. Denne oppdateres jevnlig, og det vil komme flere bryllup der etterhvert. Det legges også jevnlig ut inspirasjonsbilder på instagram og Facebook. 

Kontakt oss for en nærmere prat om hva vi kan hjelpe dere med! 

Ann Kristin Nissen:

Jeg har mange års erfaring fra forskjellige reisebyråer, og er vant til å legge opp turer for små og store grupper. Jeg er vant til å ha mange baller i luften samtidig, og er mest effektiv når det skjer mye rundt meg. Jeg elsker å reise, og noen av mine favorittstorbyer i Europa er Roma, Paris og Barcelona. Jeg startet opp Brudepikene i 2002 sammen med Jeanette, og her hos oss er jeg både daglig leder og bryllupsarrangør. På fritiden er jeg mamma til to flotte gutter.

Jeanette Lilleås:

Jeg startet Brudepikene sammen med Ann Kristin i 2002. Jeg har alltid likt å organisere selskaper og arrangementer, og liker at det er høyt tempo. Har reist mye i Europa, og Italia er absolutt et av mine drømmesteder. Vi tilbyr blant annet bryllup i Santa Maria Castellabate, og dette stedet anbefaler jeg på det sterkeste. Jeg er engasjert mamma til 2 gutter og elsker å være i fysisk aktivitet. Har gått på italienskkurs for å kunne tilrettelegge bryllup i Italia på best mulig måte.