OM OSS 

Brudepikene er en profesjonell bryllupsplanlegger, og ble etablert av Ann Kristin Nissen og Jeanette Lilleås i 2002.  

Siden starten har vi så langt hjulpet hundrevis av brudepar med å arrangere sin unike bryllupsfest. Våre kunder er vanlige mennesker med travle hverdager som ønsker hjelp til hele eller deler av planleggingen. Vi hjelper nordmenn som ønsker å gifte seg i utlandet eller her hjemme i Norge, og vi hjelper også utenlandske par som drømmer om norgesbryllup. Vi holder til i koselige lokaler i Drammen, og alle våre kunder kan nyte godt av vårt brede nettverk. 

Hos oss kan du finne alt på ett sted! Vi har nemlig også en butikk, hvor vi selger brukte brudedekjoler, og vi har også noen nye brudekjoler. Vi selger også tilbehør, som tiaraer, boleroer, brudebelter, slør, sko til bruden. Vi leier også  ut hvite stoltrekk og div. vaser til bryllup og fest. Siden vi primært jobber som bryllupsplanleggere, og ofte er ute på "vift", er det viktig å bestille time hos oss. 

Hvis du vil bli bedre kjent med oss, så titt gjerne innom videobloggen vår. Denne oppdateres jevnlig, og det vil komme flere bryllup der etterhvert. Det legges også jevnlig ut inspirasjonsbilder på instagram, og vi er stolte av at alle bildene er fra våre egne arrangementer. 

Kontakt oss for en nærmere prat om hva vi kan hjelpe dere med! 

Ann Kristin Nissen:

Jeg har mange års erfaring fra forskjellige reisebyråer, og er vant til å legge opp turer for små og store grupper. Jeg er vant til å ha mange baller i luften samtidig, og er mest effektiv når det skjer mye rundt meg. Jeg er kreativ, pålitelig og jeg elsker jobben min. Jeg startet opp Brudepikene i 2002 sammen med Jeanette, og her hos oss er jeg både daglig leder og bryllupsarrangør. På fritiden er jeg mamma til to flotte gutter, og en dachsegutt. Etter at pandemien kom, har jeg drevet Brudepikene alene. 

Brudepikene_weddingNorway.png

Jeanette til venstre, og Ann Kristin til høyre

Jeanette Lilleås

Jeg startet Brudepikene sammen med Ann Kristin i 2002. Jeg har alltid likt å organisere selskaper og arrangementer, og jeg elsker at det skjer ting rundt meg. Jeg synes det er moro å være tilstede for å koordinere bryllupsdagen for våre kunder. Jeg er mamma til 2 voksne gutter, og jeg liker å være i fysisk aktivitet. Akkurat nå har jeg permisjon fra Brudepikene, men etter pandemien regner jeg med at vi ses igjen.