Telefon:

32 89 32 42 

Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - torsdag
10.00 - 16.00

Fredag 10.00 - 14.00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

Bryllup

Bare ordet får det til å sitre i kroppen! Dere skal feire bryllup, og har en spennende tid foran dere! Mange detaljer skal på plass for at bryllupsdagen blir perfekt, og mange beslutninger skal tas. Hva med å overlate hele eller deler av bryllupsplanleggingen til oss?  

Vi hjelper årlig mange brudepar med deres drømmedag, og håper vi også kan være deres team! 

Vi vet hva som fungerer, og hva som IKKE fungerer. Vi kjenner lover og regler, og assisterer dere når papirarbeidet må innhentes. Vi jobber full tid med ditt bryllup, og kommer opp med løsninger og forslag dere kanskje ikke ville tenkt på selv. Vi er prosjektleder på deres store dag, og det er like viktig for oss at bryllupsdagen deres blir som forventet - som det er for dere. Vi strekker oss langt for våre kunder, og vi er den partneren dere kan lene dere til og diskutere løsninger med helt fram til bryllupet. 

La oss vite hva dere drømmer om - og vi kan hjelpe dere videre på veien. Kanskje vi skal starte hele prosessen med et møte på vårt kontor i Drammen? Bor du et stykke unna, tar vi gjerne også telefonmøte. Ring oss på tlf: 32 89 32 42, eller på mail for å sette opp en avtale.

Hvis du vil bli bedre kjent med oss, så titt innom videobloggen vår. Denne oppdateres jevnlig, og det vil komme flere bryllup der etterhvert. 

Vi gleder oss til å hjelpe dere med deres arrangement!