Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag 
10:00 - 16:00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

BRYLLUP

Bare ordet får det til å sitre i kroppen! Dere skal feire bryllup, og har en spennende tid foran dere! Mange detaljer skal på plass for at bryllupsdagen blir perfekt, og mange beslutninger skal tas. Hva med å overlate hele eller deler av bryllupsplanleggingen til oss?  

Vi hjelper årlig mange brudepar med deres drømmedag, og håper vi også kan være deres team! 

Vi vet hva som fungerer, og hva som IKKE fungerer. Vi kjenner lover og regler, og assisterer dere når papirarbeidet må innhentes. Vi jobber full tid med ditt bryllup, og kommer opp med løsninger og forslag dere kanskje ikke ville tenkt på selv. Vi er prosjektleder på deres store dag, og det er like viktig for oss at bryllupsdagen deres blir som forventet - som det er for dere. Vi strekker oss langt for våre kunder, og vi er den partneren dere kan lene dere til og diskutere løsninger med helt fram til bryllupet. 

La oss vite hva dere drømmer om - og vi kan hjelpe dere videre på veien. Kanskje vi skal starte hele prosessen med et møte på vårt kontor i Drammen? Bor du et stykke unna, tar vi gjerne også telefonmøte. Ring oss på tlf: 32 89 32 42, eller på mail for å sette opp en avtale.

Hvis du vil bli bedre kjent med oss, så titt innom videobloggen vår. Denne oppdateres jevnlig, og det vil komme flere bryllup der etterhvert. 

Vi gleder oss til å hjelpe dere med deres arrangement!

brudepikene på jobb

5 gode grunner til å bruke en bryllupsplanlegger

Selv om Brudepikene har eksistert i mange år, er det fortsatt en uvant tanke for mange å skulle leie inn en bryllupsplanlegger. Ofte er det mer jobb å planlegge et bryllup enn man tror - eller man blir litt overveldet over hvor man skal starte. Vi har samlet noen hovedgrunner til hvorfor dere burde vurdere om en bryllupsplanlegger kan være det riktige valget for dere.

Stresse mindre:
Bryllup skal være en koselig dag, enten om man er 2 eller 200 personer. Det er likevel ikke å komme bort i fra at de aller fleste brudepar får nerver, og blir stresset når den store dagen nærmer seg. Det er jo tross alt ikke hver dag man planlegger en slik dag. 

Har man husket alt man skulle? Hva om noe blir forsinket? Hva om noen ikke kommer?

Vi har arrangert flere hundre bryllup, og holder oversikten for dere. Vi passer på at frister blir holdt, at leverandørene er trygge, at betalinger blir gjort tidsnok, og at alt er tilrettelagt når dere kommer frem til bryllupsstedet.

Spare tid:
Vi har et stort nettverk av dyktige folk, og vet hva som er mulig. Dere slipper å bruke lang tid på å lete på nettet etter informasjon. Vi kjenner reglene for vielse både i Norge og i utlandet, og hvilke steder som kan tilby hva.

Dere trenger bare å fortelle oss hva slags stil dere ønsker, og budsjett - så anbefaler vi med de beste alternativene for dere. Vi er oppdatert på trender, og leverandører, slik at vi kan skaffe akkurat det dere ønsker (og kanskje det dere ikke visste dere ønsket også).

Dere får velge fra øverste hylle - og vi passer på at alle bestillinger er korrekte. Dere får bryllupet dere drømmer om - uten å bruke unødvendig tid.

Få noe unikt og personlig:
Hos oss kan dere få kreative ideer til hvordan dere med enkle knep kan få et bryllup som reflekterer hvem dere er som personer, og dermed blir helt unikt for dere. Vi skreddersyr og lager ting kun for dere to. 

Vi reiser på studieturer både i Norge og utlandet for å få idéer og inspirasjon. Vi har også tett kommunikasjon med ulike bryllupsleverandør, og oppdaterer oss på nyheter.

Avlastning:
Vi avlaster selvfølgelig brudeparet, men også viktige personer som brudeparets foreldre, toastmaster og forlovere. 

Hvor mange har ikke brukt mange timer kvelden før bryllupet på å dekorere selskapslokalet, eller gjøre siste finpuss på bordkort og andre detaljer. Vi tar gjerne hånd om dette, slik at dere kan bruke siste kveld før bryllupet til å kose dere med gjester, legge siste hånd på talen, eller rett og slett passe på å få skjønnhetssøvnen.

Vi henter og leverer varer, holder all kommunikasjon med leverandører, ruller ut rød løper, dekorerer både ute og inne, rydder, pakker opp gaver og passer på tidsskjema. Alt mens vi holder oss diskret i bakgrunnen. 

Profesjonell trygghet:
Vi har jobbet med bryllup siden 2002, og har bryllup som heltidsjobb. Mens de fleste arrangerer bryllup for første gang, har vi flere bryllup bak oss. Vi vet dermed hva som fungerer, og ikke.

Dersom dere ønsker det kan vi hjelpe dere med alt fra å finne den riktige kjolen til å dekorere hele lokalet.


Høres det ut som om dette kan være noe for dere? Kom gjerne på et uforpliktende møte, så kan vi snakke nærmere om hva vi kan hjelpe akkurat dere med

Hilsen fra Anki og Jeanette