Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

  •  

Bryllup

Bryllup


Bare ordet får det til å sitre i kroppen! Dere skal feire bryllup, og har en spennende tid foran dere! Mange detaljer skal på plass for at bryllupsdagen blir perfekt, og mange beslutninger skal tas. Hva med å overlate hele eller deler av bryllupsplanleggingen til oss? 

Kanskje dere drømmer om strandbryllup i Hellas? Eller vinterbryllup i den norske fjellheimen, med hest og slede? Eller hva med å ta med venner og familie til en vingård i Italia? Eller, kanskje dere ikke vet helt hva dere vil?

Vi hjelper årlig mange brudepar med deres drømmedag, og håper vi også kan være deres team! 

Les mer om bryllup i Norge
Les mer om bryllup i utlandet

Uansett hva dere ønsker kan vi hjelpe dere med å få alle detaljer på plass. Sammen skaper vi drømmedagen! Vårt firma ble etablert i 2002 - og vi har lang erfaring med å arrangere bryllup både hjemme i Norge og i utlandet. Vi har hjulpet brudepar som reiser bort alene for å gifte seg, til store selskap på flere hundre personer. Når vi har bryllup i Norge, er vi også med på på bryllupsdagen, og sørger for at alt vi sammen har planlagt på forhånd - blir utført i henhold til deres ønsker! Enkelte brudepar vil også ha oss med til utlandet, og ser på det som en trygghet!

Vi jobber med de beste samarbeidspartnerene, og er stolte av teamet rundt oss. Alle er håndplukket av oss. Vi kjenner markedet svært godt, og jobber ikke med useriøse underleverandører.  Dette er vår fulltidsjobb, og vi har flere hundre vellykkede arrangementer på samvittigheten. Ja - våre tjenester koster penger, men tenk over hvilken verdi det kan ha for deg? Dere betaler for vår kompetanse, og for den tiden vi bruker med deres bryllup. Vi vet hva som fungerer, og hva som IKKE fungerer. Vi kjenner lover og regler, og assisterer deres når papirarbeidet må innhentes. Vi jobber full tid med ditt bryllup, og kommer opp med løsninger og forslag du kanskje ikke ville tenkt på selv. Vi er prosjektleder på deres store dag, og det er like viktig for oss at bryllupsdagen deres blir som forventet - som det er for dere. Vi strekker oss langt for våre kunder, og vi er den partneren dere kan lene dere til og diskutere løsninger med helt fram til bryllupet. 

La oss vite hva dere drømmer om - og vi kan hjelpe dere videre på veien. Kanskje vi skal starte hele prosessen med et møte på vårt kontor i Drammen? Ta gjerne kontakt for et møte på tlf: 32 89 32 42, eller på mail

Vi gleder oss til å hjelpe dere med deres arrangement! 

 

Her ser dere noen få bilder fra noen av våre arrangementer.
Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data