Seremoni og vielse

Få hjelp med drømmebryllupet!

Pris kr 30.000

Mange par drømmer om å gifte seg utendørs, eller på et vakkert sted av stor betydning. Kanskje dere drømmer å å gifte dere der dere møtte hverandre?  Kanskje drømmen er strandbryllup på hytta, hagebryllup hjemme, bryllup på en bondegård eller bryllup på en fjelltopp eller ute  i skogen? 

Dere velger om dere vil ha en symbolsk seremoni, eller en gyldig vielse. Brudepikene pynter seremoniområdet i henhold til planen vi har lagt med dere på forhånd. Dere velger selv om dere vil leie stoler, telt, bord, musikk / dekor, blomsterbue, lykter etc, og vi kan foreslå leverandører for dere. Vi tar imot gjestene og leverer ut program for vielsen, hvis dere ønsker hjelp til dette. Etter seremonien, rydder vi seremoniområdet for dere, og reiser hjem. 

Fortell oss om rammene dere ser for dere, sted for seremonien, ønsket dato, hvor mange gjester dere planlegger å invitere etc., så hjelper vi dere i havn. 

Pakken inkluderer 2 personer fra Brudepikene, viglser eller seremonimester, setup og pynting og nedrigging av seremoniområde. Bryllupet må være på Østlandet, innen 1 time fra Oslo. 

Pakken kan når som helst oppgraderes til full tilrettelegging av bryllupet. 

 

IMG_7149.JPG

Bryllupsseremoni på valgt sted

IMG_7166.JPG