Full pakke

Full pakke: fra kr 60.000 

Vi blir alltid enige om en fast pris. Grunnen til at det står fra-pris, er at vi må vite litt mer om dere og planene deres, før vi gir et endelig pristilbud. Noen ganger må vi opp i pris, mens andre ganger kan vi gi et rimeligere tilbud. 

Prisen over er basert på full planlegging av et gjennomsnittlig arrangement på Østlandet på en lørdag, og at en prosjektleder er på jobb for dere på bryllupsdagen innenfor avtalte tidsrammer. Det er mange ting som kan påvirke prisen, f.eks. antall gjester, type lokale og hva som skal gjøres der, hvor i landet arrangementet skal være, om vielse og selskap er samme sted. Hvis det er behov for oss flere dager, må det leies inn ekstra mannskap, skal dere ha vinterbryllup eller sommerbryllup, midtuke eller helg, bryllup kun for 2 etc. 

Vi tilbyr full tilrettelegging og koordinering av deres bryllup, og vi tilpasser tilbudet ut fra hva dere trenger hjelp til. Vi starter på A, og slutter på Å. Tiden det tar, er viktig for dere, men uvesentlig for oss. Dere betaler likevel for bruk av tiden vår; tiden vi bruker på kontoret i forkant, møter underveis og for at vi setter av en dag i året hvor dere er vår arbeidsgiver. Det som er en herlig fridag for dere, er for oss en fantastisk arbeidsdag i kjærlighetens tjeneste. 

Lurer du på hva en bryllupsplanlegger gjør og hva vi bruker tiden på, så kan du lese mer her. 

Er datoen viktig for dere?

Vi er så heldige å ha stor etterspørsel, så vi anbefaler å booke oss tidlig for å sikre at vi er ledige når dere skal gifte dere. Spør oss om datoen allerede i dag

Vi starter med et møte, slik at vi blir litt kjent, og ser på hvilke behov dere har for drømmebryllupet. Dere vil kanskje ha oss med på befaring i selskapslokalet, for å se på mulighetene der? Noen brudepar ønske å gjøre en del selv, og er redde for å slippe kontrollen helt.

Slapp av! Dere har fortsatt full kontroll, og vi tilpasser oss hvert brudepar. Det viktigste for oss, er at dere får bryllupet dere drømmer om. Vi har har kompetanse til å se hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Vi strekker oss alltid langt for våre brudepar.

Send oss noen ord om hva dere ser for dere, så lager vi et tilbud tilpasset dere. IEFW9154_result.JPG

Foto: Lunde Foto