Lei en bryllupsplanlegger en dag

Her tilbyr vi to pakker.

Pakke 1 - Kontorarbeid 1 arbeidsdag

Pris kr 4.000

Vil dere bare ha litt hjelp, så kan vi leies inn en dag. Denne arbeidsdagen er avsatt bare til dere, og en bryllupsplanlegger jobber kun med deres arrangement denne dagen. 

Dere velger selv om dere sitter sammen med oss på vårt kontor, eller om dere sender oss en liste over ting dere ønsker hjelp til på forhånd. Husk at tiden er begrensningen her, men vi strekker oss langt for å tilfredsstille deres ønsker. Eksempler på hva vi kan gjøre på en intensiv arbeidsdag: Ringe rundt til alle leverandører, og sjekke at bestillinger ligger inne som planlagt. Lage kjøreplan. 

NB! Dette gjelder kun for planlegging før bryllupet deres - og ikke for tilstedeværelse på bryllupsdagen. 

Pakken kan når som helst oppgraderes til full planlegging. 

Pakke 2 - 1 arbeidsdag utenfor kontoret 

Pris kr 5.000 på dagtid
Pris kr 7.500 etter arbeidstid

Vi stenger kontoret, og blir med dere på befaring!  Denne pakken passer for dere som trenger hjelp til å se hva som kan gjøres i deres selskapslokale. Dere trenger kanskje en som kan gi tips, råd og anbefalinger til hva dere kan gjøre med dette stedet.

Eller kanskje dere vil ha oss med til flere steder? Da møter vi dere på avtalt sted, og så sitter vi på med dere til stedene dere vil se på. Eller kanskjer dere vil ha bryllupsfeiringen hjemme, og trenger råd til hva som kan gjøres der? Valgmulighetene er mange. Send oss noen ord om hva dere trenger help til. 

Pakken gjelder på Østlandet (innen 1 times radius fra Oslo). Pakken kan når som helst oppgraderes til full planlegging. 

bryllupsplanlegger.jpg

Vi går gjennom alle detaljer sammen

IMG_1804.JPG

Morsom detalj fra ett av våre bryllup