Koordinering av bryllupsdagen

Pris kr 30.000

Har dere planlagt alt selv, men trenger noen som kan ha kontroll på bryllupsdagen? Dere kan leie oss inn, og så koordinerer vi bryllupet ut fra deres planer. Vi jobber ut fra en kjøreplan, og har kontroll på alle leverandører og arbeidsoppgaver i tiden vi er tilstede.

Denne pakken er basert på at vi kommer på morgenen, og koordinerer dagen fram til dere setter dere til bords. 1 person fra Brudepikene er til stede i denne pakken. Innenfor tidsrammen, kan vi også pynte og dekorere, dersom en detaljert plan er utarbeidet på forhånd - og det er nok tid tilgjengelig til dette. Spør oss gjerne, for vi har over 20 års erfaring, og vi vet hvor tidstyvene er.  

Det kan være vanskelig å sette seg inn hva som befinner seg inni andres hode, og vi er avhengige av å sette oss inn i alle detaljer rundt deres bryllup. Dette kan høres ut som en enkel jobb, men krever å ha tungen rett i munnen. Vi anbefaler et oppstartsmøte, for å gå gjennom alle detaljer for dagen. Send oss deres kjøreplan, og liste over leverandører, så tar vi oss av resten.

Pakken gjelder for bryllup på Østlandet (ca. 1 times radius fra Oslo). Pakken kan når som helst oppgraderes til full tilrettelegging av bryllup. 

Ta kontakt med oss idag!

Kristin og Dagfinn 033.JPG  

Brudepikene på jobb

2012-09-01 13.49.55.jpg

Variert arbeid