Bryllupskonsultasjon i 1 1/2 time

Pris kr 2.500

Trenger du noen nøytrale å snakke med, så stiller vi oss til disposisjon i en time. Vi setter opp et møte, og til avtalt tid ringer du til oss. Du kan prate med oss om hva du vil i denne timen, og vi fungerer som din private bryllupscoach. Ingen spørsmål er rare, eller dumme. 

Noen synes svigermor blander seg for mye, eller at forlover deltar for lite, og at planleggingen er et slit. Vi har jobbet med bryllup helt siden 2002, og kan faget godt. Avtal et telefonmøte eller et møte på vårt kontor, og snakk med oss om hva du vil i en og en halv time. Noen ganger kan det være lurt å lufte tanker og ideer, med en nøytral part. Vi vet hva som skal skaffes av papirarbeid, og vi vet hva som fungerer og ikke i bryllup. 

Be om en konsultasjonstime, overfør summen på Vipps på forhånd (eller betal med bankkort når du møter oss på kontoret), og snakk i vei! Vi er lutter øre! Det er viktig at du spesifiserer at det er en betalt konsultasjonstime du er ute etter, når du tar kontakt. 

Velger du siden å bruke oss som bryllupsplanlegger for hele arrangementet, vil naturligvis innbetalt sum inngå i den totale pakken. 

LILLE HERBERN-27.jpg