Hva koster en bryllupsplanlegger?

Ønsker dere hjelp av en løsningsorientert og fleksibel bryllupsplanlegger til deres bryllup, har vi ulike priser avhengig av deres behov.

Ønsker dere bryllup i midtuke eller kun kortere tilstedeværelse og koordinering på selve dagen, er dette også noe vi tilbyr. Hva med å leie oss inn de siste, intensive ukene før bryllupet - og på selve dagen? Sett ned hva dere ønsker på en mail til oss, så sender vi et skreddersydd tilbud. 

Vi gir alltid en fast pris, da vi synes det er viktig med forutsigbarhet for våre kunder. Det tar gjennomsnittlig 250 timer å arrangere et bryllup, og hvis vi skulle tatt en timespris ville du kanskje funnet det for dyrt.  Dere vet hva dere får, og det kommer ingen ubehagelige overraskelser i ettertid. Kom gjerne på et uforpliktende møte på vårt hyggelige kontor i Drammen, så kanskje vi kan bli enige om en avtale! Dere kan også starte planleggingen med et betalt møte, og oppgradere til full planlegging senere. 

På den største dagen i livet, kan det være lurt å skaffe hjelp utenfra. På lik linje med at man leier inn proffe til hverdagslige ting som oppussing, så kan man altså også leie inn proffe til å hjelpe til med bryllupet. Ja, man kan selvsagt pusse opp selv for å spare penger, men det er ikke alltid tiden strekker til eller at man har kunnskapen som er nødvendig. Så ofte velger man å leie inn hjelp, for å få det beste resultatet. Det samme gjelder ved bryllup. Forskjellen er kanskje at du leier inn håndverkeren i bare noen dager, mens vi er tilgjengelige for deg helt fra du signerer kontrakten og fram til bryllupet.  

Etter mange år i denne bransjen, vet vi at det å arrangere bryllup - ja, det tar tid!  Ønsker dere at vi setter av vår tid til nettopp dere, så kan dere leie oss inn som deres bryllupsplanlegger. All planlegging gjør vi på forhånd, i samsvar med deres visjoner for den store dagen. Bryllupsdagen tilbringer dere med venner og familie, mens vi er tilstede for å koordinere dagen for dere, og sørge for at deres drømmer blir til virkelighet. 

Ring oss på tlf: 32 89 32 42, eller send oss en forespørsel i dag. 

 

KHL_4219.JPG

Brudepikene arrangerer bryllup i Langesund! Foto: Fotograf Kristine Hellemo Larsen

Kontaktskjema