AMBASSADEBRYLLUP

Bryllup på budsjett! Ambassadebryllup er den eneste vigselsformen som ikke koster noe, og passer for deg med lavt budsjett!

Det å gifte seg i ambassaden, vil være tilsvarende å gifte seg borgerlig i Norge. Vielsen tar vanligvis max 20 minutter. Seremonien finner sted på et kontor, eller rom tilpasset dette formålet. . Noen ambassader vier kun norske statsborgere, og andre ambassader foretar vielser hvor også den ene er fra et annet land. Vielse i de norske ambassadene er gratis. 

Vanligvis er kun brudeparet og vitner til stede under seremonien, men familie og nære venner er velkommen. Ambassadene har som oftest begrenset plass for gjester.

brud med blonder.jpg  

SJØMANNSKIRKE

Romantisk kirkebryllup i utlandet! Passer for dere som vil gifte dere i en kirke i utlandet, uten at det koster alt for mye. 

Nordmenn kan gifte seg i noen av sjømannskirkene, men ikke alle. En sjømannskirke er ofte innlemmet i en vanlig bygning, og ser ikke alltid ut som en tradisjonell kirke. I de fleste sjømannskirker, tillater de kun vielse inne i kirkebygget. Vielsen vil bli som en vanlig kirkevielse hjemme i Norge. Kostnaden på vielsen varierer fra sted til sted. Brudeparet må ha en samtale med presten før vielsen skal finne sted.  

Vielsen tar vanligvis ca. 30 minutter, og mange sjømannskirker inviterer til kirkekaffe med vafler etter vielsen. Man kan også gifte seg hjemme først, og ha en velsignelse i sjømannskirken.

Kontakt oss gjerne i dag, hvis dere ønsker hjelp med bryllup i en norsk sjømannskirke eller ambassade. 

Kontaktskjema