Telefon:

32 89 32 42 

Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag 
10:00 - 16:00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

SEREMONI OG VIELSE UTE

Få hjelp med drømmebryllupet!

 

Mange par drømmer om å gifte seg utendørs, på et vakkert sted av stor betydning. Kanskje dere drømmer å å gifte dere der dere møtte hverandre?  Kanskje drømmen er strandbryllup på hytta, hagebryllup hjemme, bryllup på en bondegård eller bryllup på en fjelltopp eller ute  i skogen? 

På bryllupsdagen stiller vi med seremonimester, og pynter seremoniområdet i henhold til planen vi har lagt med dere på forhånd. Dere kan leie stoler, bord, blomsterbue, løper. Vi kan ordne alt av blomster til seremonien. Vi kan også ta i mot gjestene, og levere ut program for vielsen, hvis dere ønsker hjelp til dette. Etter seremonien, rydder vi området for dere. 

Fortell oss om rammene dere ser for dere, sted for seremonien, ønsket dato, hvor mange gjester dere planlegger å invitere etc., så lager vi et tilbud til dere. 

 

Gyldig vielse

Hvis dere ønsker hjelp til å bestille en vigsler, som kommer og foretar en vielse for dere - så kan vi gjøre dette for dere. Send oss en forespørsel, hvor dere skriver hvor vielsen skal være, dato og klokkeslett, og hva slags vielse dere ønsker. Pristilbud gis ut fra dette. 

 

Symbolsk seremoni

Hvis dere kun ønsker en symbolsk seremoni (altså ikke gyldig vielse), så kan vi også hjelpe dere med dette. Vi holder en personlig seremoni, som ofte frembringer en tåre i øyekroken. 

 

Phoebe og Even 096.JPG