Intensiv bryllupspakke

Pris kr 15.000 per uke

Her kan dere leie oss inn for en intensiv uke, og vi står på pinne for dere og alt dere måtte lure på i avtalt periode. Vi kan komme inn i prosessen når dere måtte ønske det. Kanskje dere trenger hjelp til å komme i gang? Eller kanskje dere trenger hjelp av oss i innspurten, og trenger noen som setter alt i system? Dette er ment som et hjelpemiddel, for dere som vil ha en pangstart - eller pangavslutning. Vi hjelper brudepar over hele landet. 

Vi er klare for en intensiv arbeidsuke med kontorjobbing for dere. Jobben foregår i arbeidstiden fra mandag til fredag, og vi kommuniserer daglig på mail og telefon. Ønsker dere møter på vårt kontor, så gjør vi naturligvis også det. Det er dere som er første pri, denne uken. Vi leter fram selskapslokaler og gode leverandører, og videresender tilbud direkte til dere. Liker dere tilbudene, så gjør dere bookinger direkte. Her er det bare tiden som setter begrensninger, så la oss komme i gang! 

Ønsker dere møter i selskapslokalene eller hjemme hos dere, så kommer det i tillegg. Tilstedeværelse på bryllupsdagen er ikke inkludert i denne pakken, men kan naturligvis oppgraderes til det. 

Denne pakken kan når som helst oppgraderes til full tilrettelegging av bryllupet, hvis dere ønsker det. 

IMG_7203.JPG

Bilde: Brudepikene på jobb