Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag 
10:00 - 16:00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

PRIS PÅ BRYLLUPSPLANLEGGER 

På den største dagen i livet, kan det være lurt å skaffe hjelp utenfra. På lik linje med at man leier inn proffe til hverdagslige ting som oppussing, så kan man altså også leie inn proffe til å hjelpe til med bryllupet. Ja, man kan selvsagt pusse opp selv for å spare penger, men det er ikke alltid tiden strekker til eller at man har kunnskapen som er nødvendig. Så ofte velger man å leie inn hjelp, for å få det beste resultatet. Det samme gjelder ved bryllup. Selvsagt kan dere klare å arrangere bryllupet selv, men hvorfor overlate den største dagen i livet til tilfeldighetene? 

Etter mange år i denne bransjen, vet vi at det å arrangere bryllup - ja, det tar tid!  Ønsker dere at vi setter av vår tid til nettopp dere, så kan dere leie oss inn som deres bryllupsplanlegger. All planlegging gjør vi på forhånd, i samsvar med deres visjoner for den store dagen. Bryllupsdagen tilbringer dere med venner og familie, mens vi er tilstede for å koordinere dagen for dere, og sørge for at deres drømmer blir til virkelighet. 

Ønsker dere hjelp av en løsningsorientert og fleksibel bryllupsplanlegger til deres bryllup, har vi ulike priser avhengig av deres behov. Priser fra kr 50.000 for full tilrettelegging av bryllupet samt tilstedeværelse på selve dagen, er ikke uvanlig.

Vi gir alltid en fast pris, da vi synes det er mer forutsigbart for våre kunder. Dere vet hva dere får, og det kommer ingen ubeghagelige overraskelser i ettertid. Kom gjerne på et uforpliktende møte på vårt hyggelige kontor i Drammen, så kanskje vi kan bli enige om en avtale!

Ring oss på tlf: 32 89 32 42, eller send oss en forespørsel i dag. 

 

KHL_4219.JPG

Brudepikene på jobb! Foto: Fotograf Kristine Hellemo

Kontaktskjema