Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag 
10:00 - 16:00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

HVORFOR VELGE OSS?

Vi har vært profesjonelle bryllupsarrangører siden 2002. Det tar gjennomsnittlig 250 timer å planlegge et bryllup, og det er mange detaljer å ha ansvar for alene. Vi skreddersyr bryllupet etter hvilke ønsker dere har, og hvor mye hjelp dere trenger. Noen brudepar ønsker tett og personlig oppfølging, andre brudepar ønsker å gjøre mye selv, men ønsker litt inspirasjon og råd underveis. Vi hjelper alle kunder, og vi arrangerer eksklusive bryllup for brudepar i alle prisklasser. 

5 gode grunner til å få hjelp fra en profesjonell bryllupsplanlegger:


Stresse mindre:
Bryllup skal være en koselig dag, enten om man er 2 eller 200 personer. Det er likevel ikke å komme bort i fra at de aller fleste brudepar får nerver, og blir stresset når den store dagen nærmer seg. Har man husket alt man skulle? Hva om blomstene ikke er fine? Når skal man få tid til å dekorere lokalene? Vi er der for å passe på at alt har blitt gjort til riktig tid, og i riktig rekkefølge. Vi dekorerer kirke og selskapslokale kvelden før, slik at dere heller kan bruke kvelden før bryllupet til å slappe av. På bryllupsdagen har vi løpende kontakt med alle leverandører for å sørge for at alt gjennomføres slik dere ønsker. 

Avlastning:
Vi er der for at å diskret ordne detaljer i bakgrunnen, slik at dere kan nyte planleggingen og dagen. I tillegg til brudeparet avlaster vi ofte brudeparets foreldre, forlovere og toastmaster også. Selv om man planlegger godt kan små uforutsette ting dessverre oppstå likevel - vi er der da for å ta hånd om det og løse problemet uten at brudeparet merker at det har vært et en utfordring der i utgangspunktet. 

Spare tid:
Få har planlagt og deltatt i så mange bryllup som oss. Vi vet hva som skal gjøres, og når. Sammen med dere setter vi opp en plan for bryllupet, og dere velger selv hvordan arbeidsfordelingen mellom oss skal være. Dere kan dermed kose dere med de delene av planleggingen dere ønsker, og la oss ordne resten. I et gjennomsnittlig bryllup er det ofte minst 10 ulike leverandører involvert. Hos oss får dere én fast kontaktperson dere forholder dere til - det er vi som tar ansvar for å ha løpende kontakt med alle de ulike leverandørene.

Få noe unikt og personlig:
Vi har et stort nettverk med samarbeidspartnere, og vet hva som er mulig. La oss hjelpe dere å gjøre bryllupsdagen til en personlig og unik feiring, som viser hvem dere er som par. Vi kan gi dere inspirasjon og råd, enten dere ønsker temabryllup, et klassisk bryllup eller noe helt spesielt. 

Profesjonell trygghet:
Vi har jobbet med bryllup siden 2002, og har bryllup som heltidsjobb. Igjennom årene har vi arrangert hundrevis av bryllup og kjenner de beste stedene, de dyktigste leverandørene, og vet hva som fungerer og ikke i ulike typer bryllup. Har dere oss som arrangør får dere tilgang til våre utvalgte samarbeidspartnere, og har oss tilgjengelig som rådgiver helt frem til den store dagen.