Telefon:

32 89 32 42 
90 72 67 42

Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag
10.00 - 16.00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

Bryllupsplanlegger 

Ditt bryllup er vår hverdag! 

Ønsker du nøytral partner du kan diskutere detaljer med, når alle andre rundt deg er opptatt med sitt?  Bryllup er vår hverdag, og vi kan hjelpe deg! Når du kjenner deg stresset, så er vi bare en liten telefonsamtale unna. Vi ser det store bildet, for dette har vi gjort mange ganger før. Helt siden 2002, faktisk!  Du kan selvsagt fortsatt holde på med detaljer og bryllupsdesign som du synes det er gøy å gjøre, men la din bryllupsplanlegger ta styringen på de tingene som spiser av din dyrebare tid. Det er ditt bryllup, og det er din signatur som skal synes.  På selve bryllupsdagen jobber vi diskret i bakgrunnen. Vi drar i alle de usynlige trådene, som til syvende og sist ender opp i den røde tråden du er opptatt av. Oppstår noe uventet, så løser vi det. Vi er din usynlige hjelper, mens du nyter bryllupsdagen uten unødvendige forstyrrelser.Vi slukker branner før de har oppstått, og holder et våkent øye med hele arrangementet. 

Ved å velge oss som bryllupsplanlegger får du en profesjonell og kreativ hjelper på veien. Vi er din bryllupsstylist, som sammen med deg designer hvordan dagen skal være. Vi passer på at alt skjer til riktig tid, og ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Du får noen å kaste ball med underveis, noen som kan gi gode råd og som holder oversikten over alle små og store ting. Vi kjenner markedet godt, og kan anbefale mange, dyktige leverandører. Vi er heldige og ydmyke, for at så mange leverandører gjerne vil jobbe med oss, og vi vet ofte om leverandører i bransjen som du kanskje ikke visste om selv. Der du synes det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, så leder vi deg på riktig spor. Noen ganger er vi psykolog, coach og venninne i ett, og der du kanskje har kjørt deg inn i en blindgate, hjelper vi deg å se løsninger. Vi tar gjerne jevnlige møter, sånn at du føler deg godt ivaretatt. 

Du skal kunne slappe av og nyte planleggingen, og samtidig være uthvilt på bryllupsdagen. På bryllupsdagen er vi der og sørger for at dagen går som planlagt. Vi snakker med alle leverandørene, vi delegerer og tar fortløpende tak i alle arbeidsoppgaver, sånn at du kommer til et ferdig resultat. Dine visjoner og drømmer, er det vi ønsker å formidle. Det er ikke uvanlig at vår arbeidsdag starter før du har stått opp, og avsluttes først når vi ser at det er trygt å forlate selskapelighetene. Det at vi ofte er to på jobb, gjøre at vi kan være flere steder på en gang. Vi ser løsninger, der du kanskje ser problemer. 

Du får en fast prosjektleder som følger dere hele veien fram til bryllupet. Når bryllupet nærmer seg, utarbeides en kjøreplan som inneholder alle arbeidsoppgaver, og kontaktinformasjon til alle som er involvert. 

Ring oss på telefon 32 89 32 42, eller send en e-post til  post@brudepikene.no for å få tilsendt mer informasjon.

Vi ser frem til å høre fra dere!