Adresse:
Konnerudgata 24
3045 Drammen

Åpningstider: 
Mandag - fredag 
10:00 - 16:00

Lørdager og kvelder:
Kun etter avtale

Kontakt oss

BRYLLUP I NORGE

Få dager er så spesielle som bryllupsdagen!

Visste du at det er mulig å få hjelp med ditt bryllup? Ditt bryllup er vår hverdag! Vi er profesjonelle bryllupsplanleggere, og vi har hjulpet hundrevis av brudepar å arrangere bryllup i Norge siden 2002. Vi bruker kun de beste samarbeidspartnere innen sitt felt, og dere velger fra øverste  hylle. I en hektisk hverdag kan det være utmattende å tenke på alle detaljer rundt bryllupet. Visste du at det i snitt tar hele 250 timer å planlegge et bryllup?

Vi er en nøytral partner du kan diskutere detaljer med, når alle andre rundt deg er opptatt med sitt. Kjenner du deg stresset, så er vi bare en liten telefonsamtale unna. Vi ser det store bildet, for dette har vi gjort mange ganger før. Du kan selv fortsatt jobbe med detaljer og bryllupsdesign, men la din bryllupsplanlegger ta styringen på de tingene som spiser av din dyrebare tid. Det er ditt bryllup, og det er din signatur som skal synes.  På selve bryllupsdagen jobber vi diskret i bakgrunnen, og vi drar i alle trådene for dere. Oppstår noe uventet, så løser vi det. Vi er din usynlige hjelper, og vi vil at du nyter bryllupsdagen uten unødvendige forstyrrelser.

 

048-scenery-wedding-norway.jpg

Foto: Nordica Photograpy

 

Ved å velge oss som bryllupsplanlegger får dere en profesjonell og kreativ hjelper på veien. Vi er deres bryllupsstylister, som sammen med dere designer hvordan dagen skal være. Vi passer på at alt gjøres i riktig rekkefølge, og til riktig tid - ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dere får noen å kaste ball med underveis, noen som kan gi råd, og som holder oversikten over alle små og store ting. 

Dere kan slappe av og nyte planleggingen, og være et uthvilt brudepar på bryllupsdagen. På bryllupsdagen drar vi i alle trådene, og sørger for at dagen går som planlagt. 

 

Som brudepar hos oss får dere en fast kontaktperson hos oss som følger dere hele veien. Vi tilbyr ulike pakker som passer de fleste behov og lommebøker. Dersom dere ønsker noe helt spesielt kan vi sammen finne en løsning, og skreddersy et tilbud kun for dere. 

Ring oss på telefon 32 89 32 42, eller send en e-post til post@brudepikene.no for å få tilsendt mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra dere! 

 

Kontaktskjema