ANSVARLIG ARRANGØR

Koronaen kom som et sjokk for oss alle, og myndighetene kommer uktentlig med nye regler som må overholdes. Dette har ført til at mange ikke tør å ha bryllup i år, eller at arrangementet har blitt krympet til et minimum.

Ikke la koronaen sette en stopper for deres brylup! Vi har 18 års erfaring med å arrangere bryllup, og vi kan hjelpe dere!

Ansvarlig arrangør.jpg

Foto: God avstand mellom stolene, der gjestene ikke er i samme omgangskrets.

Det er nemlig fullt mulig å arrangere bryllup, bare en ansvarlig arrangør er til stede. Vi kan leies inn, og vi kan rykke inn på kort varsel, og hjelpe til med at reglene overholdes. Her må vi bli enige om tidsrammene, og ansvarsoppgavene på forhånd. I denne pakken er vi bare til stede på dagen, for at selskapet skal klare å overholde korona-reglene. 

Dere kan også få en "hurtig pakke", hvor vi hjelper dere de siste to ukene før bryllupet - og hvor vi også kan hjelpe dere på bryllupsdagen til avtalt tid. I en slik pakke, kreves det tett kommunikasjon mellom brudepar og oss, og på bryllupsdagen tar vi oss av oppgaver vi har blitt enige om på forhånd. 

Vi hjelper naturligvis også til med bryllup som er lenger fram i tid! 

Sammen med dere lager vi en plan, og kommer med anbefalinger og føringer til festen. Vi sørger for at gjestene krysses av på liste når de kommer, og at nødvendig avstand holdes. 

Hva trenger dere hjelp til? Send oss en mail, så lager vi et tilbud ut fra deres ønsker!

Her kan dere se våre veiledende priser.  

Brudepikene Ansvarlig arrangør bryllup.jpg

Foto: Her deler vi ut antibac, og krysser av gjester på lister

IMG_7119.JPG

Foto: Her settes stolene ut, med minst 1 meter til naboen.

IMG_7145.JPG

Foto: Det er viktig å holde avstand i koronatiden

Se flere referanser