BRYLLUPSFESTIVALEN

Brudepikene er med på Bryllupsfestivalen - Norges første digitale bryllupsmesse på nett. Du treffer mange dyktige bryllupsleverandører, og kan hente god bryllupsinspirasjon til eget bryllup. 

Bryllupsfestivalen foregår 19. og 20. mai, og du kjøper et festivalpass som varer begge dagene. Dette passet koster kr 349, og du kan delta på livesendinger, og stille spørsmål om ulike temaer. Og det fine er at du kan se det igjen og igjen, helt til 30. juni. 

Vi har fått satt av tid 20. mai fra kl 19, og vi vil med et humoristisk sideblikk, fortelle litt om vår historie fra vi startet Brudepikene for snart 18 år siden, og frem til i dag. 

Det er sikkert mange der ute som har mange spørsmål, og vi skal svare så godt vi kan. Er det noe konkret du vil at vi skal prate om, så send oss gjerne tips til post@brudepikene.no. Merk spørsmålet / tipset  med "bryllupsfestivalen". 

Vi gir også bort 20 deilige ansiktsmasker fra Nordic Treat, og de må hentes i vår butikk i Drammen innen utgangen av mai. Verdi kr 129 per stk. Det er bare å vise fram billetten din hos oss. 

Her kan du lese mer, og kjøpe billetter til Bryllupsfestivalen. LINK

Vi gleder oss, og håper vi ses! 

IMG_5498_result.jpg

Se flere referanser