Hva gjør vi nå i disse korona tider?

Vi hører på helsemyndighetene, og stenger butikk og kontor for en liten periode. Perioden vi er inne i nå er uforutsigbar og vanskelig, og vi håper som alle andre at situasjonen snart vil snu.

 

Bryllupsplanlegging

Mange har forståelig nok lagt bryllupsplanleggingen sin på hylla, da det er viktigere ting å tenke på nå. I likhet med mange andre der ute, er vi helt avhengig av våre kjære kunder for å kunne overleve denne perioden. Så hvis noen der ute fortsatt ønsker å planlegge sitt bryllup, kanskje til neste år eller året etter der, så står vi parat til å hjelpe. Så hvis dere ønsker å ha noe positivt og tenke på der framme, så kan vi fortsatt nås på mail og telefon – og hjelpe dere i havn med bryllupsplanene deres. Vi hjelper dere med bryllupet, og dere hjelper oss å holde hjulene i gang. 

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel allerede i dag. 

Brudekjolebutikk

Vi har en butikk som er stappfull av brukte og nye brudekjoler, tiaraer, brudebelter, boleroer, brudesko, brudepikekjoler, vesker, strømpebånd, smykker etc. – og vi åpner butikken for seriøse henvendelser, og for de som virkelig er ute etter å kjøpe en kjole eller utstyr. Vi kan være på plass på kort varsel. Har vi ikke har det du leter etter, så er det naturligvis ikke kjøpeplikt. Da tar vi bare kr 250, for at vi har kommet og åpnet for deg – og du hjelper oss å holde butikken i gang. Hvis du bare vil prøve en brudekjole «for gøy», så ønsker vi ikke å sette oss selv i smittefare akkurat nå. Vi håper du har forståelse for dette.

I forbindelse med prøvetimer, bruker vi munnbind og antibac, og tar alle forholdsregler for både dere og oss. Vi foretrekker at dere kommer alene, eller med maks to ledsagere. Vi vil gjøre vårt beste for at dere får en hyggelig opplevelse hos oss.

Og hvis du finner noe på sidene våre du vil kjøpe, så kan vi sende varene til deg. Vi tar vipps.

Rådgivningstjeneste

Som hjelp til selvhjelp i denne perioden, så åpner vi nå en rådgivningstjeneste på telefon eller mail, hvor du som har spørsmål om bryllup kan spørre om alt mulig i 20 minutter. Dette koster kr 500, og pengene må vippses oss (vipps nummer 535280). Dere må da avtale en tid, og pengene må vippses på forhånd. 

Telefon: 32 89 32 42 
Mail: post@brudepikene.no 

IMG_5499_result_result.jpg  

Se flere referanser