Brudekjole til ditt bryllup

Nå er høsten her, og mange bruder har begynt letingen etter sin brudekjole!  Mange ser på "Say yes to the dress" på TV for inspirasjon, men man kan aldri vite hva man kler eller faktisk faller for, før man har prøvd kjolen. Brudepikene i Drammen er en liten nisjebutikk, hvor du kan gjøre et second hand kupp på din brudekjole. Vegg i vegg, har vi et kontor hvor vi jobber med bryllupsplanlegging. Vi forsøker til en hver tid å ha et variert og godt utvalg, og mange størrelser å velge blant. Våre brudekjoler er brukt maks en gang, og de er renset. Vi har også tatt inn noen nye kjoler fra Bianco Evento, for å ha et rimelige alternativ for de som ønsker noe nytt.  

En brukt brudekjole har vært tilpasset til bruden som har brukt kjolen før deg, og hvis den også passer deg perfekt, så kan det være en match! Vi har bare den ene versjonen, så hvis du velger å gå fra den, så kan den i neste øyeblikk bli solgt til en annen brud. Hvis du faller pladask for en brudekjole, så abefaler vi deg å slutte å lete - for da har du funnet drømmekjolen.

Da har du ditt "*Say yes to the dress" moment! 

Vakker blondekjole i str 48.jpg   

  L&T-1 (1).jpg  L&T-1-3.jpg

Bilde 1 (foto privat) er av en av kjolene vi har inne akkurat nå! Nydelig blondekjole i str. 48.

Bilde 2 (foto www.maxfoto.no) har vi også inne akkurat nå. Nydelig tyll og blonder, og str. 38-40.

Bilde 3 (foto: www.maxfoto.no) Lekre designersko som er på salg hos oss akkurat nå

Vi har valgt å ta en liten sum for prøvetimen hos oss, og her skal vi forklare hvorfor. Enkelte bruder kommer til oss bare for å prøve forskjellige brudekjolefasonger - rett og slett for å finne ut hva de kler. Andre igjen ønsker å bruke god tid på å finne drømmekjolen sin, ta litt bilder, og har lyst til å dra på brudekjoleprøving i forskjellige salonger sammen med venninnegjengen. Dere er hjertelig velkommen til å prøve brudekjole hos oss, og det koster bare kr 250 for en prøvtime hos oss. Velger du å kjøpe brudekjolen hos oss, så slipper du selvsagt å betale for prøvetimen.  Det koster naturligvis heller ingenting å titte på utvalget hos oss. Hos oss setter vi av tid til deg, du får gode tips og råd, vi hjelper deg å tilpasse kjolen, og vi lar deg få lov til å ta bilder av deg selv i de forskjellige brudekjolene.

Det er også mulig med dropin hos oss, men hvis vi allerede har en prøvetime eller et møte, så kan det hende vi må be deg komme tilbake. Så derfor lønner det seg å ringe oss først (tlf: 32 893242).

Vi har mye fint i salongen akkurat nå, og gode priser - så hvorfor ikke "Say yes to the dress" hos Brudepikene i Drammen? 

L&T-1-6 (1).jpg

Foto: www.maxfoto.no (kjolen er i vår butikk) 

Se flere referanser