Drømmer du om å gifte deg i en pittoresk italiensk landsby? 

Cortona er en liten by i provinsen Arezzo øst i Toscana – kun en 2-timers togtur fra Roma. En klassisk italiensk by omkranset av en bymur, fylt med alt Toscana har å by på. Det er svært lett å kjøre dit med bil også, da byen ligger kun noen kilometer fra motorveien mellom Roma og Firenze. Nærliggende byer er Montepulciano, Montalcino og Pienza, bare for å nevne noen.

Her er det smale brosteinsbelagte gater og ærverdige bygninger overalt. Den autentiske følelsen er til å ta og føle på, og små fortauskafeer innbyr til å sette seg ned og "bare være". Midt i byen ligger et sjarmerende torg med et flott rådhus dere kan ha en gyldig vielse. Denne salen hadde sin første vielse på 1300-tallet, med kapasitet på 50-60 gjester. Etter vielsen går dere ned den brede stentrappen til en aperitif på det nydelig torget, mens italienerne applauderer for brudeparet.

_DSC3438 (1).jpg

cortona

_DSC3079.jpg

foto (2).jpeg

Ønsker dere å ha en seremoni, så er dette mulig å ha i en hage på vingården dere bor. Disse gårdene ligger rett utenfor, så det er fullt mulig for gjester å bo inne i byen hvis de ønsker det.

Bryllupsfesten feires på en av byens flotte restauranter, eller på en av vingårdene vi samarbeider med. Midt i et av verdens beste vin- og matdistrikter, deilig temperatur og magisk setting.

Vil du oppfylle bryllupsdrømmen i Italia? Ta kontakt med oss på post@brudepikene.no eller 32 89 32 42. Vi gleder oss til å fortelle dere mer.

Se flere referanser