Vibeke og Kjetil
Bryllup på Skiathos
27.05.10

Vi har hatt det helt fantastisk! Det ble et ordentlig drømmebryllup, kunne ikke blitt bedre. Hotellet var det perfekte stedet for oss. Tavernaen der var helt nydelig med drueplanter over oss, flott utsikt ut over havet og i tillegg hadde vi fullmåne :-) Lykter ble hengt i treet ved tavernaen og blomstene var kjempefine. Vi har også fått tilbakemelding fra alle gjestene at de har hatt det helt fantastisk og at dette er et minne for livet.

 

Vi ble godt kjent med kontaktpersonene deres på Skiathos, og de er bare helt fantastiske. De sørget for at alt gikk som smurt på bryllupet, kjørte oss rundt og tipset om forskjellige tavernaer vi burde gå på, noe som førte til kjempehyggelige middagsstunder med venner og familie. I tillegg ordnet de kvelden-før-kvelden-middag på et hotell i Skiathos sentrum, som ble en suksess. Det var en fantastisk buffet, og hun fikk ordnet en god pris til oss.

 

Men en ting vi angrer på, er at vi ikke bestilte en uke ekstra. Vi kom jo ned på lørdag og det ble jo noen møter utover uka, og vi klarte liksom ikke slappe helt av i dagene før bryllupet. En uke ekstra hadde derfor vært utrolig deilig, da hadde vi fått en sjanse til å "lande" før vi måtte reise hjem.

 

En ting vi også angrer på, er at vi ikke anbefalte alle om å bo på vårt hotell. Vi som bodde på samme hotell fikk en utrolig godt kontakt, og venner og familie på begge sider ble godt kjent. De som bodde på andre hoteller gikk på en måte glipp av dette samholdet, og jeg tror nok noen av disse angret for at de bestilte et annet hotell.  

 

Vi reiste på den beste tiden egentlig. Temperaturen var akkurat passe (25-28 grader), og det var ikke altfor mange turister på øya. Vi hadde utrolig flaks, det hadde nemlig styrtregnet i flere dager før vi kom. Da vi landet var det store vannmasser på veiene og regn i lufta, men det klarnet opp utover dagen og været ble bare bedre og bedre. Flyet som skulle lande på Skiathos før oss fikk ikke lande på grunn av uvær, det gikk heldigvis bra med vårt fly.

 

Vi skal definitivt tilbake til Skiathos og hotellet!

 

Hyggelig å høre at også damene på hotellet var fornøyde. Fortell dem gjerne at vi også er ekstremt fornøyde.

 

Tusen takk til deg Marit for all hjelp med planleggingen av vårt bryllup, og at du fant disse hyggelige damene :-)

Vi og alle gjestene har hatt en fantastisk opplevelse!

Hilsen

Vibeke og Kjetil, Oslo

 

Se flere referanser