Lise og Thomas
Bryllup i Dubrovnik
21.07.10

Vi vil benytte anledningen til å takke Brudepikene for hjelpen i forbindelse med vår fantastiske vielse i vakre Dubrovnik.

Etter mye leting etter det perfekte stedet for bryllupet bestemte vi oss for Dubrovnik. Vi ble fort klar over at vi trengte assistanse for at ekteskapet skulle bli godkjent i Norge. Vi tok derfor kontakt med Brudepikene i begynnelsen av september 2009 for å høre om de kunne være behjelpelig med papirarbeidet og gjennomførelsen av selve vielsen slik at ekteskapet ble godkjent. Vi ønsket selv å ordne resten av bryllupet. Vi fikk kjapt svar om at det lot seg gjøre og dermed begynte ballen å rulle. Først sendte Brudepikene oss en liste over alle papirene som vi måtte sende til Kroatia med ulike stempler på. Når disse papirene var godkjent i Kroatia var det bare å vente på den store dagen. Etter ankomst i Dubrovnik måtte vi en snartur innom rådhuset for å signere papirene før vielsen: Vi ble møtt av tolk som var innleid av Brudepikene utenfor rådhuset og som tolket for oss under signeringen. Det var verdens mest effektive byråkrati, hele seansen var over i løpet av noen minutter! På selve bryllupsdagen ble vi viet av en den lokale representanten fra rådhuset i Dubrovnik i naturskjønne omgivelser på Importanne Resort. Vielsen foregikk på kroatisk, og ble oversatt til engelsk ved hjelp av tolk innleid av Brudepikene. 

Etter bryllupet ble ekteskapet godkjent i Kroatia, papirene sendt til Brudepikene og oversatt før vi fikk dem oversendt.

Samarbeidet med brudepikene både før, under og etter vielsen har vært upåklagelig og vi vil på det varmeste anbefale Brudepikene til dere som ønsker å gifte dere i Dubrovnik!

 

Med vennlig hilsen

Thomas Hovind og Lise Heggebakken

 

Se flere referanser