Kari-Janne og Joel
Bryllup i Paris 
27.05.11

Hei Marit,

 

Vi vil gjerne takk deg for all hjelpen vi fikk i forbindelse med vårt bryllup i Paris i mai i år.

 

Vi giftet oss i den norske ambassaden den 27. mai. Selve seremonien var enkel og kort, men med en fin og tankevekkende tale. Vi var der sammen med nesten 20 gjester, så det ble også en fin start på bryllupshelgen.

 

Etter vielsen spiste vi en god lunsj sammen med forloverne på resturant Laperouse, nær Notre Dame. Restauranten har en lang historie og holder til en gammel bygning som er verdt et besøk i seg selv, med flere chambre separée og krinkelkroker.

 

Bryllupsmiddag og fest med 50 gjester ble holdt på yachten La Bretagne, på Seinen. Vi fikk et 2.5-timers cruise under selve middagen og fortsatte med dans til kl 2 på natten.

Maten og vinen vi fikk servert holdt høy standard, og selve cruiset, båtens mannskap og yachtens plassering, rett ved Eiffeltårnet, gjorde dette til en magisk kveld for oss og gjestene våre.

Båten hadde perfekt størrelse med tanke på antall mennesker i vårt selskap og kunne fint taklet 70-80 gjester totalt.

 

Hotellet vårt, Elysees Regencia på Avenue Marceau, var supert, med hjelpsom betjening og perfekt beliggenhet - 10 minutters gange til båten vi leide og 10 minutters gange til Champs Elysees.

 

Neste dag hadde vi leid en buss som tok selskapet vårt på piknik til hagene ved Versailles-slottet. Maten kjøpte vi fra et supermarked og en baker i nærheten av hotellet. Hotellet lånte oss lakener vi kunne sitte på. Vi var heldige med været også - 24 grader og skyfri himmel ! Versailles-slottet og området rundt er et fantastisk sted. Rundt kanalene, der vi spiste, var det forøvrig gratis å oppholde seg, mens man trenger billett når man skal opp og se på selve slottet.

 

Alt i alt ble dette en uforglemmelig helg, for både oss og gjestene våre, i verdens vakreste og mest romantiske by. Takk igjen for all hjelpen vi fikk av dere og deres bidrag til at arrangementet ble en suksess som vi vil minnes resten av livet.

 

Mvh,

Kari-Janne og Joel, Oslo

Se flere referanser