Ida og Jøran
Bryllup i Amalfi
04.08.11

Vårt bryllup i Amalfi den 4.august 2011

 Vi drømte om et eventyrbryllup i utlandet, - og det fikk vi så absolutt!

 Amalfi er en liten, intim by. I våre øyne den perfekte plass å gifte seg på. Vi tok med oss 22 gjester fra Norge, og samtlige var enige i at Amalfi var en utrolig vakker by. Vi møtte Giovanna dagen etter vi kom frem, og hun var bare så flott! Etter snaue par timene med omvisning i byen, og i rådhuset hvor vielsen skulle være, følte vi begge to at vi hadde kjent henne hele livet! En veldig koselig dame, som er utrolig dyktig på det hun driver med. Vi ble veldig glade da vi fant ut at det var hun som skulle tolke vielsen vår.

 Vielsen fant sted, som sagt, i det lokale rådhuset, i "bryllupshallen" 

Salone Morelli. For anledningen hadde Brudepikene ordnet med en fiolinist som spilte inngangsmarsj og litt under vielsen også, nydelig musikk! 

Rådhuset var ikke som et vanlig rådhus her hjemme, men et rom fyllt med historie, og pyntet med blomster for oss. Mer høytidelig enn noen andre vielser vi har vært i. Giovanna gjorde det hele veldig personlig, og snakket både til oss brudeparet, men også til våre gjester som deltok under vielsen. En utrolig fin seremoni.

 Bryllupsmiddagen hadde vi på hotellet vårt, hvor vi også bodde natten før, og på bryllupsnatten vår. Hotellet var ubeskrivelig vakkert, og personalet som jobber der er serviceinnstilt til fingerspissene. Siden vielsen var på ettermiddagen, fikk bruden og hennes forlover noen timer på bryllupsdagen ved hotellets private basseng, der vi ble oppvartet av en egen "bassengservitør". Perfekt oppvarming før vi gikk opp til brudesuiten der frisør og sminkør senere kom og ordnet bruden før vielsen.

Middagen, og kvelden, var helt vidunderlig. Vi hadde leid restauranten for kvelden, så vi hadde den for oss selv. Her hadde personalet dekt opp til en middag under åpen himmel, og utsikt over Middelhavet. Det kan ikke beskrives med ord, men må oppleves.

Vi anbefaler, på det sterkeste, kommende brudepar til å holde bryllupet sitt i Amalfi i Italia.

 

Og vi ønsker å takke Brudepikene og Marit for et bryllup hverken vi eller våre gjester kunne drømme om, det ble helt perfekt!

 

Hilsen Ida og Jøran 

Se flere referanser