Siri og Bjarne
Bryllup i Orta San Giulio
10.11.12
_DSC8047 (002).jpg


10.11.12 gifta vi oss i Italia, Orta san Giulio (forøvrig på bursdagen til bruden). Vi ønska oss en utendørs vielse, og da fikk vi anbefalt ulike steder i Italia. Valget falt på denne lille vakre landsbyen ved innsjøen Orta, og allerede når vi ankom i stupmørket følte vi at dette var en flott plass. De første dagene brukte vi til å gjøre oss kjent med stedet. Vi fikk to godværsdager i forkant av selve dagen.

Lørdag 10.november våkna vi til regn. Men det satte ikke en stopper for stemninga. Frisør fiksa bruden på håret, mens brudgommen gjorde seg klar. Brudepikenes representant kom med brudebukett, og bisto bruden slik at kjolen kom på. En innleid fotograf sørga for å knipse bilder fra morgenkvisten av. Det hadde seg slik at dette var et bryllup som ble gjennomført i all hemmelighet, og at det derfor var med verken slekt eller venner. Derfor ønska vi å ha bilder å vise fram i ettertid.

Selve dagen ble fin, med mye trivelige italienere i gatene, latter og champagne. Etter vielsa, som ble flytta inn pga regnet, vandra vi litt i gatene før vi tok en båt ut til en liten restaurant ved vannkanten. Her fikk vi spennende matretter, og kosa oss lenge.

Dagen ble flott, og vi mottok mange hyggelige meldinger da vi røpte hvilken begivenhet det hadde vært...
 
Tusen takk for all hjelp, Brudepikene ved Ann Kristin!

Hilsen

Siri og Bjarne, Fanrem


Se flere referanser