Nina & Chris

Bryllup på Nesodden

23. august 2014

Kjære Jeanette og Ann Kristin 

Tusen takk for alt dere gjorde for oss. Dere gjorde det mulig for oss å få det bryllupet vi drømte om. Alltid tilgjengelige, veldig fleksible, løsningsorienterte, kreative og ikke minst alltid i godt humør. Ja, det var nesten litt trist å ikke skulle snakke mer med dere når bryllupet var over. 

For oss var det veldig viktig at dere kunne være fleksible pga tidsforskjell og avstand. Og det var dere. En tlf fredag kveld kl ni var ikke noe problem for dere. 

Det var utrolig godt å vite at dere hadde stålkontroll! For det opplevde vi virkelig at dere hadde. Når brura selv til tider var ganske stresset, beholdt dere roen! 

Dere kom med forslag, men og lyttende. Avgjørelsene var jo selvsagt alltid opp til oss, Men det var utrolig deilig å ha dere der, til å rådføre oss med og ikke trenge å bekymre seg for at noe skulle bli glemt. Det er utrolig mye å tenke på i forbindelse med planleggingen av bryllup og dere hadde tenkt på ALT! 

Vi fikk stor tillit til dere fra første stund. Det var tydelig at dere hadde mye erfaring og tyngde på dette område. Dere er to dyktige herlige damer! Det var en fryd å jobbe med dere og vi anbefaler dere på det varmeste. 

Tusen takk! 

 

Nina og Chris, New York

Se flere referanser