Dekorering av selskapslokalet

30 juli 2012

Det er mye som skal gjøres på selve bryllupsdagen, og det kan være masete å være brud og brudgom i timene før bryllupet begynner. Man kan dessverre ikke være alle steder på en gang, og da kan det være stressende å sitte i frisørstolen, og tenke på alt man burde gjort. Bildene under er fra noen av arrangementene vi har hatt i det siste. 

bryllup oslo 25. juni 2011 horgen 004pynte_bryllup
  
Mange spør slekt og venner om hjelp til pynting av lokalene, men for de som ønsker å sette bort hele jobben, så er det hjelp å få. Vi tilbyr alle våre kunder et møte i selskapslokalet før den store dagen, slik at vi sammen kan gå gjennom deres ønsker og behov. Vi lager deretter en plan for pynting på selve bryllupsdagen, og ved behov for innkjøp av varer, så påtar vi oss også dette.

dsc_0102park

Vi har fortsatt noe ledig kapasitet høsten og vinteren 2012, og prisen starter fra kr 7.500. Prisen inkluderer møte på vårt kontor, møte i selskapslokalet for videre planlegging, og inntil 5 timers dekorering på bryllupsdagen. Tilbudet gjelder for bryllup på Østlandet. For andre deler av landet - ta kontakt for et tilbud. 

Send oss gjerne en forespørsel på post@brudepikene.no, eller ring på tlf: 32 89 32 42

dekorering_selskapslokalerbryllupsdekor_oslo

Se flere referanser