Bryllup i solnedgangen

08 februar 2013

VAKRE ST. MARIA DI CASTELLABATE - et reisebrev

Drømmer du om å gifte deg i en autentisk italiensk kystby? Drømmen kan bli virkelighet!

Santa Maria di Castellabate er som å komme til et lite eventyrland - en gammel fiskerlandsby som har tatt vare på det opprinnelige preget. Jeg har vært der mange ganger, og er godt kjent med hva som finnes av muligheter.

Fra Castellabate.JPG

Santa Maria er sentrumet nede ved vannet og Castellabate er borgen som ligger og ruver på toppen. Her kan man ha vielser i borgen, med en av de vakreste solnedganger jeg har sett. 

Ønsker man å bli gift med sand mellom tærne er det også mulig. Vielsen er borgerlig, og vi legger den opp etter deres ønsker.  St. Maria Castellabate ligger så langt syd i Italia, at dette stedet er perfekt for bryllup i vinterhalvåret.

Fra Santa Maria Castellabate.JPG

 

Byen har en lang, sjarmerende gågate med butikker og kafeer på hver side. Strendene går helt inn til bymuren, og det er lange sandstrender på hver side. De har fått "Blue Flag" (blått flagg) for sine rene strender og sitt fantastiske klare vann siden 2003. 

De fastboende Italienerene er vennlige og gir en service man ikke finner mange andre steder i Italia. Santa Maria di Castellabate har blitt kåret til en av Europas vakreste middelalderby -  Et drømmested for både barn og voksne.


Copia di IMG_4502.jpg

 Båtturer til Capri og Amalfikysten er anbefales på det sterkeste. Pompei ligger bare en time unna.

Dere kan kjøre fra Roma på fire timer og,  Castellabate ligger bare 1 ½ time fra Napoli. Det er også mulig å bestille privat buss som henter en gruppe, eller dere kan ta tog.

St. Maria Castellabate passer for dere som ønsker det ekte Italia, uten for mange turister! 

Ta kontakt for et bryllupstilbud!

Hilsen Jeanette

 

Kontaktskjema

Se flere referanser