New York, New York!

15 november 2013

STORBYBRYLLUP I "THE BIG APPLE"

Start spreadin’ the news, I’m leavin’ today
I want to be a part of it, New York, New York…  
Det er ikke bare Frank Sinatra som har tro på byen hvor alle drømmer går i oppfyllelse! Rundt 40 millioner turister, reiser hvert år for å suge til seg atmosfæren i byen som aldri sover, og 40 millioner kan da umulig ta feil?
 

Foto: Joseph Pessar Photographers

Flere og flere nordmenn pakker også kofferten, og omfavner byen som på folkemunne bare kalles «the Big Apple». Flyselskapene nærmest sloss om kundene, og det har ført til gode priser på flybilletter året rundt. Når det er nesten like billig å reise til New York, som til en storby i Europa - velger mange brudepar å ta med seg familie og venner på turen over Atlanterhavet, til et skikkelig storbybryllup.

Foto: Joseph Pessar Photograpers

Det siste året har Brudepikene opplevd en eksplosjon av henvendelser fra nordmenn som vil gifte seg i New York! Hos oss har New York seilt opp som favorittdestinasjon nummer to, rett etter Italia. Dere kan gifte dere i sjømannskirken, eller vi kan hjelpe dere med en borgerlig vielse i f.eks. Central Park, på en takterrasse etc..

 

Foto: Joseph Pessar Photographers. Foto 1 er fra sjømannskirken.

Vi legger opp hele dagen etter deres ønsker, fra frisøren kommer på hotellet for å ordne bruden, og fram til bryllupsmiddagen på kvelden. Vi hjelper både brudepar som reiser alene, og større grupper som har med seg flere gjester på turen.

Vi sier som John Fitz Gerald; «There's only one Big Apple. That's New York» . Ta en bit av det store eplet, sammen med oss! 

Noe for dere? Ta kontakt for mer informasjon! post@brudepikene.no 

Se flere referanser