Hvordan finne drømmekjolen?

18 mai 2012

Mange synes det er vanskelig å velge kjole til bryllupsdagen – dette er jo en av de viktigste dagene i livet! Vi kan forsikre deg om at kjolen finner deg, så det er bare å prøve kjoler til du kjenner akkurat den følelsen!

Det finnes et utrolig stort utvalg av kjoler både på nett og i kjolebutikker. Kjolesalongene har dyktige medarbeidere, som ser hva du kler! Kjolen skal være ditt smykke på dagen og vise din personlighet. Det er også viktig at kjolen er bekvem, at den er lett å få med seg når dere skal fotograferes, danse brudevalsen etc. Skal dere gifte dere i utlandet, så bør kjolen være enkel å ta med seg på flyet. Det er naturligvis viktig at den sitter som den skal, så noen uker før du skal gifte deg, bør den prøves igjen.

Mange har lyst på en utradisjonell kjole, og går kanskje for en annen farge en den tradisjonelle hvite. Da kan det kanskje være lurt å tenke annerledes når dere skal invitere gjestene. Hvis bruden har en lekker rød kjole, så kan jo alle gjestene komme i svart eller hvitt... Da vil bruden skinne i sin røde kjole, og ingen går i samme farge som henne.

Brudgommen skal matche sin brud, og derfor blir som regel ikke hans antrekk valgt før bruden har sagt sitt. Har han en pen dress fra før, så kan den oppdateres med et slips eller en vest, som passer til brudens antrekk. Det er fullt mulig å leie et herreantrekk, dersom han ikke kan bruke den dressen han har fra før.

Er brudekjolen prangende og stor, så kan det være lurt å tone ned andre detaljer. Til store, elegante kjoler, er det veldig fint med oppsatt hår og kanskje en enkel tiara og enkle smykker. Er kjolen enkel, så vil et slør gjøre at kjolen blir mer pyntet.

Blomstene pynter også kjolen på bryllupsdagen! Velg blomster som matcher kjolen, og også din personlighet og stil.

Husk at det er viktig med timebestlling, når du skal se på brudekjole. Det er ikke uvanlig at det kan ta 4-6 måneder å få drømmekjolen. 
Ønsker du å se utvalget i vår butikk, så ta gjerne kontakt med oss. Vi har både brukte og nye brudekjoler.  Klikk her for å se litt av utvalget.
shutterstock_223468447 (1).jpg

Se flere referanser