Drømmested for bryllup: Villa Borgo

22 mai 2012

Villa Borgo er en gård med historie helt tilbake til 1200-tallet. Gården er en tidligere herregård som senere ble forlatt, og sto tom i mange år før nye eiere tok hånd om området og pusset opp hele området. I dag fremstår gården som elegant og vakker, med høy standard både innendørs og utendørs.

Her kan dere bo samlet med gjestene i omgivelser som kan ta pusten fra enhver. Vakre renessansehager med skulpturer og fontener, terrasse med utsikt over en innsjø, små koselige borggårder, et svømmebasseng omgitt av olivenlunder..... her kan man virkelig slappe av. 

I gårdens egen vinkjeller kan vi også arrangere vinsmaking under oppholdet, eller hva med en utflukt? Firenze er kun 20 minutter unna med tog, og Siena er en times kjøretur unna.

På bryllupsdagen er vår lokale representant tilstede, for å sikre at alt går som planlagt. Dermed er alt lagt til rette for at dere kan slappe av, og nyte tiden med venner og familie.

Når gjestene ankommer kan dere samles for en felles uformell velkomstmiddag, kvelden før kvelden.

Selve bryllupsseremonien kan foregå utendørs (med værforbehold), med enten en prest eller en ikke-religiøs seremonileder (celebrant). Dere har mulighet til å få seremonien enten på engelsk eller norsk. Har dere for eksempel en egen prest dere gjerne vil ta med til Italia er selvfølgelig ikke det noe problem heller. 

Etter seremonien serveres det en aperitiff utendørs. Kanskje ved bassenget, eller på terrassen? 

Middagen serveres inne i gårdens vakre restaurant. Her får dere lokal toscansk mat og vin av beste kvalitet. Etter middagen kan dere feire videre med musikk og dans utover kvelden. 

Gården har 20 rom og 11 leiligheter, og passer for grupper på rundt 50-75 stk totalt. Gården er også barnevennlig med sine leiligheter og store uteområder, og passer dermed fint både for grupper med eller uten barn. Det er mulig for mindre grupper å bo her, men da vil det trolig være andre gjester som bor i de ledige rommene, og det kan bli restriksjoner på musikkbruk sent på kvelden.

Ønsker dere et tilbud fra dette stedet? Send oss en forespørsel i dag, så svarer vi så raskt vi kan. 

Se flere referanser