Nytt sted for bryllup: Vingård i Chianti

06 juni 2012

Vi er veldig glad for å kunne tilby en ny gård for dere som vurderer bryllup i Toscana. Denne vakre vingårdener perfekt for grupper på rundt 30 personer. Her kan dere nyte livet sammen med venner og familie en hel helg i rolige omgivelser.

vingrd_chianti6
Her kan vi skreddersy et opphold etter deres ønsker. Dere kan ha avslappende dager på gården, med vinsmaking og gode måltider - eller vi kan lage et program med flere aktivteter. Vi kan for eksempel ordne en felles utflukt til en nærliggende by med lunsj og omvisning? Dere bestemmer selv hvor mye eller hvor lite dere vil gjøre mens dere er der. 

Vi anbefaler at dere og gjestene har leiebil, for å lettest nå frem til gården, og kunne utforske Toscana. Dersom noen ikke ønsker å kjøre kan vi sette opp felles transport til og fra flyplassen. Gården kan nås fra flyplassene i Pisa, Roma eller Firenze. 

vingrd_chiantiHer kan dere ha borgelig vielse på rådhus, eller et historisk hertugpalass - eller rett og slett ha en romantisk seremoni i hagen på gården?

Gården har overnattingsplass til inntli 34 stk i hovedhuset, så mange grupper vil ha muligheten til å få stedet for seg selv. På eiendommen er det også noen ytterligere rom og leiligheter som kan benyttes, dersom ikke alle får plass i hovedhuset (men noen av disse må leies en hel uke på sommeren)

vingrd_chianti2Brudeparet kommer som oftest til gården noen dager før de andre gjestene. Da har dere tid til eventuelle prøvetimer, bli kjent i nærområdet og å finne roen. Gjestene kommer som regel 1-2 dager før vielsen. Da kan dere ønske de velkommen til gården, og samle alle til en uformell middag på kvelden. Her serveres lokale småretter eller grillmat ute i hagen, og alle blir ønsket velkommen.

vingrd_chianti4
Kontakt oss i dag for å få tilsendt mer informasjon og priser for å se om dette kan være stedet for dere!

Priseksempel 30 gjester:
Borgelig vielse
Lokalt team som hjelper dere under oppholdet
Blomsterbukett og knapphullsblomst
Blomsterdekorasjoner
Frisør
Fotograf
Velkomstmiddag med drikke x 30 stk
Aperitiff etter vielse x 30 stk
Bryllupsmiddag med drikke x 30 stk
Bryllupskake
Brudepikenes hjelp

Kr 130 000

Overnatting kommer i tillegg, og avhenger av antall netter. Dere må leie gården for minimum 3 netter.

Se flere referanser