Strandbryllup

27 februar 2012

Mange kontakter oss med en drøm om å gifte seg på en strand. For å gjøre det enkelt har vi samlet en oversikt over stedene som tilbyr strandbryllup her, slik at dere vet hva mulighetene er.

Dessverre er det få steder som tillater vielse på stranden (eller utendørs). Det er de lokale myndighetene (eller prest) som bestemmer dette, og reglene varierer både fra land til land, men også fra område til område.

Denne oversikten viser der vi per i dag kan tilby bryllup nede på selve stranden. Det det er viktig å vite er at det er flere områder og steder som tilbyr vielse utendørs i for eksempel en hage, og som kanskje også kan være aktuelle? 

Viktige ting å tenke på angående strandbryllup:

-Strender er som oftest offentlige - det betyr at vi ikke kan garantere at det ikke er andre mennesker der. Vi prøver alltid å finne områder som er mest mulig skjermet.

-Vielsene holdes som oftest sent på ettermiddagen (like før solnedgang). Da har den mest intense heten gitt seg, og stranden tømmes for andre mennesker.

-Hvis det er viktig for dere å ha et privat område kan vi undersøke muligheten for å leie en privat strand (der dette er mulig), eller vi vil anbefale dere å leie for eksempel en terrasse nede ved vannet, som dere kan ha helt for dere selv. Dere kan fortsatt ta bilder/servere cocktail på stranden. 

-Dere bør ta hensyn til at vielsen foregår på sanden (og varmen) når dere tenker på antrekk for dagen. Husk at høye hæler og/eller slep på kjolen er vanskelig å kombinere med å bevege seg rundt i sanden.
Vakre steder for strandbryllup:

Santa Maria Castellabate:
Denne vakre lille byen ligger sør i Italia, ved middelhavskysten (se bildet over). Her kan dere ha vielse direkte på stranden (eventuelt oppe på en borg, med utsikt over havet). Passer for alle som ønsker en smak av det autentiske Italia, kombinert med strandliv. Barnevennlig, og godt egnet til både store grupper og dere som reiser alene.

Kreta (Chania/Rethymnon): 
Ekte gresk bryllup på en vakker sandstrand, etterfulgt av en herlig middag på en strandrestaurant like ved? På Kreta er det mulig. Enten dere ønsker noe klassisk eller uformelt, finner vi det riktige stedet for dere. Her er det også mulig å gifte seg på en gammel borg utenfor Rethymnon. Passer både for par og dere som vil ta med gjester.

Thailand: 
Thailand er en feriefavoritt for mange. Her kan vi organisere vielse med norsk sjømannsprest på stranden, eller kun arrangere en seremoni. Mange alternativer å velge i mellom. Her er det muligheter for både par og store grupper. 

Kroatia:
I Kroatia er det mulig å gifte seg utendørs, både på strender, i hager og på terrasser. Strendene er imidlertid offentlige, så dersom dere ønsker et strandbryllup prøver vi å finne et mest mulig privat alternativ. Passer for alle.

Hawaii:
På Honolulu er det mulig å få et ekte strandbryllup med blomsterkrans rundt halsen. Vielse her passer best for par som reiser alene, eller små grupper.

bryllup_p_stranden

Følg denne linken for å lese om alle de vakre stedene vi tilbyr bryllup!
Ring oss på 32 89 32 42, eller send en e-post til post@brudepikene.no for å få mer informasjon. 

Se flere referanser