Omvisning på Losby

12 april 2012

Losby Gods arrangerer bryllupsmesse 23.september. Derfor dro vi i Brudepikene på besøk dit like før påske. Selv om vi kjenner Losby godt fra før var det likevel spennende å få en full omvisning, og bli bedre kjent med godsets historie. 

losby_lysekrone

Losby kan tilby det meste for bryllup. I den gamle delen av hotellet er det flere historiske salonger og stuer som egner seg til alt fra middager, velkomstdrinker og dans. I den nye delen av hotellet har de mer moderne lokaler, med lysekroner og høyt under taket. 

losby_sal2
losby_sal
Losby har også flotte uteområder, og stor golfbane. Hva med å ta med gjestene på piknik eller grillfest før bryllupet, eller kanefart på vinteren? Det er mange muligheter, og vi hjelper dere gjerne med å få lagt et program som er perfekt for dere og gjestene deres.

Vi forelsket oss også i den flotte vinkjelleren. Her er det langbord der mindre grupper kan spise middag sammen. Visste du at Losby har sin egen vin, produsert av en liten vingård i Italia?

losbyvinkjeller

Losby ligger kun 20 minutter fra Oslo, og 10 minutter fra Lillestrøm. Har man tilreisende gjester, er det altså raskt å komme seg dit fra Gardermoen også.

Er dere i bryllupsmodus er det absolutt verdt å merke seg at Losby arrangerer en av de beste og mest gjennomførte bryllupsmessene i Norge. Her har de tenkt både på bruden og brudgommen. De har også eget overnattingstilbud for de som ønsker å kombinere messe med et romantisk opphold. 

Les mer om bryllupsmessen 

Se flere referanser