Studietur: Barcelona

19 januar 2012

Når bryllupssesongen roer seg ned rundt oktober/november benytter vi muligheten til å reise ut i den store verden for å hilse på gode samarbeidspartnere og oppdage nye spennende steder. 

Dette er en smakebit fra studieturen vår til Barcelona. I løpet av 3 dager i byen rakk vi å besøke, og få omvisning på, ikke mindre enn 15 ulike hoteller og restauranter, før vi avsluttet oppholdet med å besøke årets bryllupsmesse i Barcelona.

Barcelona1 
På dette vakre stedet kan vi organisere både en symbolsk seremoni, eller hva med å ha aperitiff her?Den lille parken ligger på en liten høyde, og gir en enestående utsikt over Barcelona og Middelhavet. Bare noen få meter lenger bort er det en vakker sal der dere kan spise bryllupsmiddagen. Etter middagen kan dere leie deres egen disco for å fortsette feiringen hele natten. Perfekt for grupper på rundt 20 personer og oppover.

Barcelona2 
Vi besøkte også en liten bar i fjellsiden ovenfor byen. Utsikten er nydelig og det er et flott sted å slappe av med en drink mens man kikker utover byen. Her kan dere samle gjestene for en uformell lunsj, eller en samling "kvelden før kvelden". Underetasjen (som har egen bar og uteplass) kan leies av grupper, og det kan også ordnes med litt catering eller snacks.

Barcelona3
Første kveld i Barcelona ble avsluttet med en utrolig god middag på en av våre favorittrestauranter. Hele restauranten er rustikk og tradisjonelt innredet, med utrolig koselig betjening og god service. Menyen består av tradisjonelle katalanske og spanske retter, samt tapas. I tillegg til restauranten har de også flere rom for grupper som kan leies for kvelden. Da får dere sitte for dere selv, og dere kan ha musikk og dans etter middagen. Aperitiffen kan serveres utendørs i restaurantens hage.

Barcelona11
Fornøyde Brudepiker etter en av mange herlige middager. Helt klart en hyggelig jobb å få lov til å besøke så mange vakre steder, og prøvesmake så mye god mat!

Barcelona5
En veldig fin avslutning på dagen å gå tur langs bystranden i Barcelona. Byen er perfekt hvis du vil kombinere strandliv med storby, kultur og shopping. Selv om vi besøkte Barcelona sent i november var det fortsatt 16-18 grader i luften på ettermiddagene! Godt for oss som kommer fra det kalde nord.

Barcelona6
Mens vi var i byen ble også årets bryllupsmesse arrangert. Vi fikk hilse på nye og gamle samarbeidspartnere, og reiste derifra med en full bærepose med brosjyrer fra nye vakre steder vi kan vurdere til fremtidige bryllup. 


Barcelona8
barcelona12
En av middagene ble inntatt på denne veldig populære lille restauranten - midt i hjertet av gamlebyen. Det mange ikke vet er at de har et lite "hemmelig" rom innerst i restauranten, med noen få bord. Perfekt for små grupper som vil ut å spise sammen kvelden før kvelden.

Barcelona9Barcelona13
Denne lille private bakgården tilhører en flott restaurant i en av Barcelonas beste strøk. Bakgården kan dekoreres og brukes til aperitff før middagen - eller hva med å ha seremonien her? Middagen kan dere ha i restauranten, og i kjelleren har de også eget diskotek med bar for de som vil fortsette festen. Maten der var bare helt himmelsk.Barcelona10
Siste dag i Barcelona fikk vi heldigvis litt tid til å være turister også. Vi besøkte den berømte katedralen La Sagrada Familia, og katedralens museum. Visste du at det går an å ha seremoni og/eller bryllupsfest i ett av de fantastiske husene som Gaudi har stått bak? Huset gir en smak av eventyr i helt uforglemmelige omgivelser. 

Det ligger flere bilder på Facebooksiden vår, for de som vil ta en titt. 

Ble du fristet til å gifte deg i Barcelona? Les mer om mulighetene her, eller kontakt oss for mer informasjon!

God helg fra Anki og Jeanette

Se flere referanser