Ny destinasjon!

28 oktober 2014

BRYLLUP I SALZBURG

Brudepikene tilbyr nå bryllup Salzburg. Vielsen foregår i det vakre slottet som er fra 1606. Det ble oppført av Prinsebiskopen Wolf Dietrich von Raitenau som en gave og hjem til hans elskerinne Salome Alt. Da biskopen ble arrestert og fengslet i 1612 ble Salome og hennes familie forvist fra slottet. Komplekset ble i ettertid forandret til barokk stil av den berømte arkitekten, Lukas von Hildebrandt. De som har sett The Sound of Music kjenner kanskje igjen den historiske bygningen og hagen i front. Flere av storfilmens scener ble nemlig spilt inn her.

  

Salzburg har en rekke museer og attraksjoner, og i den godt bevarte gamlebyen finner du mange av de. Her kan du besøke Salzburgs domkirke, Mozarts fødested, Salzburg museum med mer. I gamlebyen ligger også Getreidegasse, en spennende og kanskje den mest berømte shopping-gaten i Salzburg.

Forslag til bryllup i vakre Salzburg:

Før vielsen bestiller vi gjerne frisør og make up til brud og gjester på hotellet. Brudebuketten blir levert på hotellet før du drar til seremonien. Dersom brudgommen har ønsker om spesiell bil, ny eller gammel, kan vi ordne dette også.

Etter vielsen i den vakre marmorsalen, kan dere samle alle gjestene i hagen på slottet. Her serveres champagne og litt snacks.


Deretter kan dere ta en rundtur i Salzburg med hest og vogn, samtidig som fotografen tar bilder av dere. Her kan vi også leie inn videofilming.

Bryllupsmiddagen kan dere ha på en koselig restaurant med separat rom, hvis dere er en gruppe. Dere kan også ha middagen ute i en hage på et gjestehus litt utenfor sentrum, eller dere kan ha den i en eksklusiv gourmetrestaurant.

Det er mulig å ha selskapet på et vakkert slott , alt avhenger av antall gjester i bryllupet og budsjett. Alt er mulig - så bare kom med ønsker! 

Overnatting for brudepar og gjester kan være i gamlebyen i Salzburg eller utenfor. Vi samarbeider med flere flotte hoteller som vil gi dere den servicen dere fortjener.

Ta kontakt med oss for et tilbud! 

Se flere referanser