Brudepikenes butikk

06 april 2016

Hos Brudepikene, så jobber vi både som bryllupsplanleggere samtidig som vi har en bryllupsbutikk. Nettopp fordi vi jobber med begge deler, så er det lurt å bestille time hvis du vil i butikken vår. Dette da vi noen ganger har møte med kunder som skal gifte seg, og andre ganger da vi har prøvetime med en fremtidig brud - og vi vil jo gjerne hjelpe deg på best mulig måte også. 

img_0474.jpg brudekjoler .jpg

Bilde fra butikken vår, og noen av kjolene vi har inne akkurat nå 

Butikken har rikt utvalg av brudekoler i mange fasonger og størrelser, og vi selger både nye og brukte brudekjoler. Vi har også brudesko, brudepikekjoler (og noen brudepikesko), slør, boleroer, brudebelter, smykker, brudesko, vesker, hårpynt etc.

brudepikekjoler.jpg brudepikesko - Copy.jpg

Her noen brudepikekjoler, og brudepikesko som vi har inne i butikken akkurat nå

 I disse dager velger mange å kjøpe tilbehør til den store dagen, og det kommer stadig vekk inn nyheter (vi legger fortløpende ut på vår Facebookside). nyhet i butikken.jpg  img_0470.jpg

De søte ballerinaskoene (Flattered) er designet av den svenske haute couture designeren Lars Wallin, og ventes inn i uke 15. Her ser dere noen av boleroene våre akkurat nå, men også her venter vi inn nyheter hvert øyeblikk. 

 Vi selger også nye herredresser, og spesialbestiller ofte herredresser i til hver enkelt kunde. Vi har sjakett, smoking, klassiske herredresser, barnedresser og dresser fra By Eneroth. Vi leier dessverre ikke ut dresser - de er kun for salg. Vi har også vestpakker, og kan skaffe matchende vestpakker til barn. 

img_0473.jpgimg_0463 00000002.jpg 

Her ser dere noen av dressene og vestpakkene som henger framme. 

Når du kommer til oss, så har vi to inngangsdører. Hjørneinngangen er til kontoret, og inngangen midt på huset er til butikken vår. Rett utenfor butikken, i Konnerudgaten, er det 1 times gratis parkering. 

img_0469 (1).jpg

Detalj fra en av våre fantastiske prinsessekjoler og fra noen av brudepikekjolene
Vi har også flere annonser på FINN, hvor du kan se flere bilder av vesker, sko og noen av kjolene våre. 
Våre åpningstider er mandag til fredag mellom kl 0900 og 1600, og adressen er Konnerudgata 24. Utenom åpningstid tar vi kr 250 for en time. 
Timebestilling gjør du enten på telefon 32893242, eller til post@brudepikene.no.

Vi lover raskt svar! 

img_0475.jpgimg_0471.jpg

I disken har vi vesker, smykker, tiaraer, hårbånd etc. Vi har også deilige ansiktsmasker og duftlys!

 Velkommen til oss!

Se flere referanser