Hege gifter seg i dag!

06 september 2012

ENDELIG ER DEN STORE DAGEN HER!

Vi har fulgt Hege gjennom hele prosessen, og nå er endelig dagen hun har drømt om kommet. Hege og Svein reiste til Roma på onsdag, og er nå installert på hotellet midt i storbyen.

Siden de kun skal være borte noen få dager, så er det nok deilig at alle detaljene er bestilt på forhånd. Kjolen hentet Hege på mandag før bryllupet, og vi regner med at Svein er spent på å se sin vakre brud. Han har også flunkende nytt antrekk, og vi håper på bilde av brudeparet fra Roma!

Hege valgte også å ta manikyr hjemme, før hun reiste. Lange, vakre negler, som gjør inntrykket komplett! Frisøren kommer på hotellet i dag kl 1130, og sammen blir de enige om hvordan frisyre og make-up skal se ut. Hege var jo på prøvetime her hjemme først, så hun har nok en ide om hvordan hun ønsker å ha håret.

Vi har bestilt flott bil med sjåfør, og som sørger for å kjøre brudeparet til ambassaden, og deretter rundt i byen slik at de kan ta bilder.  Fotografen Fabrizio følger brudeparet og foreviger den viktige dagen, slik at minnene bevares for all fremtid.

Se flere referanser