Vi følger Hege fram til bryllupet (6)

19 august 2012

SISTE KVELDEN MED JENTENE!

Bryllupsdagen nærmer seg, og Heges venninner overrasket henne med utdrikningslag på fredag. Siden fredag var den eneste kvelden som passet, så la det litt begrensninger på hvilke aktiviteter Hege skulle sendes på. Det er jo ikke så moro for bruden å bli sendt rundt på masse aktiviteter, som de andre venninnene ikke kan være med på på grunn av jobb.

Dagen begynte med at Hege ble hentet hjemme med motorsykkel. Hun fikk beskjed om å feste et slør under hjelmen, og så bar det av sted. Motorsyklisten fikk virkelig kjenne kroppskontakten til denne jenta, for hun tviholdt seg fast! Underveis mistet hun sløret, men heldigvis klarte de å finne det igjen!

Turen gikk til en luguber bar i Drammen, et sted bruden vanligvis ikke ville satt sine bein. Der satt noen av hennes gode venninner klare med en øl, sånn at hun fikk roet nervene etter motorsykkelturen.

Turen gikk videre til et sminkekurs holdt av Artisane, og vi stilte vårt kontor til disposisjon for dette opplegget. Bruden og alle gjestene fikk veiledning i hvordan de skulle sminke hverdags- og kveldssminke, og Hege fikk også en fargeanalyse. Alle gjestene fikk også en liten privat veiledning.

Etter dette var det klart for italiensk aften, og vi forflyttet oss videre. Hege måtte ta seg fram på egen hånd, og jentene hadde ordnet farkost til dette. Det var nok ingen som var i tvil om at det var en brud som var underveis, med flagrende slør, skilt foran på sykkelen, og skranglete blikkbokser bak.

Kokken Stig hadde lagd en deilig, italiensk buffet til alle jentene, og han sto også for et lite vinsmakingskurs. Husker Hege noe av det hun lærte her, tro? Hege måtte underveis svare på personlige spørsmål, som lå inne i ballonger – og hun fikk gaver, hvor hun skulle gjette hvem som hadde gitt de forskjellige gavene. Hun kjenner tydeligvis sine venninner godt, for hun klarte å gjette de fleste! Her var det mye kreativitet blant jentene!

Kvelden ble avsluttet på ett av byens utesteder, og bruden fikk svingt seg til langt på natt. Hun hadde med sjokoladepenger til å betale drinkene med, og denne betalingsformen må tydeligvis ha virket. Hun var i hvert fall strålende fornøyd med kvelden, og alt hva venninnene hadde stelt i stand.

Se flere referanser