Vi følger Hege fram til bryllupet

06 august 2012

Hege ønsker å ha brudeslør til kjolen, og har derfor sett på hva som finnes å få kjøpt. Vi reiste først i en butikk som selger stoffer, slik at hun kunne se om hun skulle få sydd seg slør til den store dagen. Dette vil jo være en ganske rimelig løsning.

Vi reiste deretter i to brudesalonger, for å se på ferdige brudeslør. Pris på disse slørene var mellom kr 1.200 og kr 2.300. Disse slørene er veldig myke, forseggjorte og elegante.

Vi så også på brudesko, og vi kikket både i brudesalongene, og i vanlige skobutikker. Prisen på brudeskoene vi så på lå mellom ca. kr 600 til kr 1.500.

 Hege skal gifte seg i Roma, der det nok er både varmere og fuktigere i luften enn det vi er vant til her hjemme. Det er derfor viktig å tenke på at skoene skal være behagelige å gå i en hel dag. Det er lurt å kjøpe sko litt tid i forveien, slik at dere rekker å gå de inn. Hege så på typiske brudesko, som de har i brudesalongene, og hvite pumps og sandaler som man får i vanlige skobutikker. Det kan jo kanskje være greit at skoene kan benyttes til andre antrekk etter bryllupet!

Dagen endte med at Hege la til side et lekkert brudeslør i en av brudesalongene, og at hun deponerte på et par flotte sko.

Se flere referanser