Vi følger Hege fram til bryllupet (1)

09 mai 2012

DEL 1

Hege fridde til kjæresten sin på skuddårsdagen, og fikk JA! Hun tok raskt kontakt med oss, da det var bestemt at bryllupet skulle stå i utlandet. Litt av jobben var å finne ut hvor..

I slutten av april fant vi ut at den norske ambassaden i Roma hadde fått en avbestilling, og at det fantes en ledig dato i september i år. Brudeparet bestemte seg raskt, og datoen ble spikret, flybillettene ble bestilt, og planene begynte å ta form.

Siden bryllupet skal stå om 4 måneder, satte vi paret i gang med papirarbeidet. Disse er nå ferdig utfylt, og sendt inn til skatteetaten. I høysesongen kan behandlingstiden på slikt papirarbeid være 3-5 uker, så det var greit å komme i gang med dette. 

En annen ting det hastet å komme i gang med, var bestilling av brudekjole. Vi har denne uken fulgt Hege i noen butikker, og sett på brudekjoler.

Visste du at det kan være 4-6 måneders bestillingstid på enkelte brudekjoler? Siden dette bryllupet ble bestilt bare 4 måneder før, så var det viktig å finne ut om drømmekjolen var innenfor rekkevidde. Vi hadde noen hektiske, men veldig koselige dager. Mange kjoler ble prøvd, og mange ble forkastet. Vi kan røpe at hun fant drømmekjolen sin til slutt, og den vordende brudgommen kan glede seg til så se sin vakre brud i denne kjolen. 

Bare så synd at hun må holde den hemmelig i nesten 4 måneder til... Den er nemlig ikke blant de kjolene dere ser her.

Se flere referanser