Hilde og Roger

Bryllup i København 10. oktober 2009

Hei igjen!

Nå er vi vél hjemme etter en kjempefin ferie og en fantastisk flott bryllupsdag! Dagen var perfekt og alt gikk som smurt!
Utrolig fornøyd med frisør og resultatet på oss 4 som var der. Super service og en koselig start på dagen!

Fotografen var utrolig dyktig, positiv og hyggelig. En fryd å jobbe sammen med han.

Seremonien i sjømannskirka var utrolig fin med verdens mest koselige prest og en fantastisk dyktig solist.

Alt gikk over all forventning og ble avsluttet på restauranten som bare var helt fantastisk ubeskrivelig bra.

Vi har reist mye og vært på mange restauranter verden rundt, men jeg har aldri opplevd maken til restaurant og tror neppe jeg kommer til å gjøre det senere heller. Jeg var bare så overveldet at jeg ble (nesten) målløs. Maten i seg selv var jo bare helt fantastisk. Det var store smaksopplevelser og flotte kunstverk. Vinene var fantastiske og introduksjonen til hver servering var utrolig bra og interessant.
Vi ble utrolig profesjonelt oppvartet fra første stund av en fantastisk dyktig, ung, elegant, kunnskapsrik og sjarmerende mann.
Det var en fantastisk opplevelse både for oss som brudepar og de gjestene vi hadde med oss å få oppleve denne kvelden. Bare restaurantbesøket er verdt en Københavntur!

I tillegg til de 6 rettene med vin som var med i prisen på sensorisk aften, fikk vi minst like mange apetizers og små mellom måltider/smaksopplevelser. Det var verdt hver krone og vél så det.

Så, jeg håper dere tar med dere dette til andre som evt. er ute etter en heeeelt spesiell opplevelse :-) Dette var terningkast 7 på alle måter. Virkelig klasse.

Takk igjen for samarbeidet!

Mvh
Hilde & Roger, Årdalstangen
 

Se flere referanser