Stine og Jarl Espen

Slottsbryllup i Skottland 5. februar 2010

STINE OG JARL ESPEN


Bryllup i Skottland 05. februar 2010


Hei Marit!

Først av alt vil vi rette en stor takk til Marit og Brudepikene for meget god hjelp med å arrangere og gjennomføre vårt bryllup i Skottland! Veldig god service og hjelp, vi fikk svar på alt vi lurte på fra papirer som skulle sendes inn til farge på stearinlysene. At valget falt på bryllup i Skottland var litt tilfeldig, men vi har ikke angret et sekund. Vårt vinterbryllup ble akkurat slik som vi hadde forestilt oss. Vi hadde en helt fantastisk dag sammen med vår nærmeste familie, noe vi ikke hadde greid uten deres hjelp:) Minnene vi sitter igjen med etter turen er bare fantastisk gode og fine.

Vi bodde på et ærverdig og flott slottshotell der servicen og gjestfriheten var på topp. Beliggenheten på hotellet var helt nydelig, vakker natur og landlige,skjønne omgivelser! Vi følte at vi ble tatt godt i mot fra første stund og fikk hele tiden delta i siste del av planleggingen av bryllupet. Alle avtaler du hadde ordnet ble gjennomført uten problemer. Du traff "rett" både på frisør, sminkør, fotograf og vigsler. Alle damene var fantastiske og gjorde dagen vår perfekt! Du må gjerne anbefale de videre! Brudebuketten og oppsatsen var akkurat slik jeg hadde drømt om. Brudebuketten ble så fin at jeg tok den med meg hjem til Norge og nå ligger den tørket i skapet.

Det var faktisk vemodig å reise der ifra, så vi har allerede bestemt oss for å feire vår 5 års bryllupsdag på slottet!

Igjen, tusen hjertelig takk for veldig god hjelp! Vi kommer virkelig til å anbefale dere til andre par som ønsker å gifte seg i utlandet!


Vennlig hilsen 

Stine og Jarl Espen, Namsos

Se flere referanser