Eva og Jens Erik

Bryllup i New York 15. april 2016

Vi hadde en fantastisk uke i New York. Været viste seg stort sett fra sin beste side. Litt yr den dagen vi kom, og så sprutregnet det et par timer tirsdag formiddag. Ellers var det mye sol, og på bryllupsdagen skinte solen fra skyfri himmel. Uken før viste yr.no masse regn på fredagen, men så ble det helt motsatt! Snakk om flaks.

Vi var heldige og fikk med oss mer enn vi hadde håpet på – var ikke så lange køer til severdighetene på denne tiden. Alt gikk forholdvis raskt.

Etter prøvetimen med frisør på mandagen, så tok vi sjansen på å komme oss til City Clerk for å ordne med Marriage Licence – hadde fylt ut og sendt inn skjema via nett hjemmefra. Til tross for at vi ikke kom dit før i 13-13:30 tiden, så måtte vi kun vente i ca tre kvarter før det ble vår tur. Da slapp vi å tenke på dette på tirsdagen.

 

Frisøren kom som avtalt både til prøvetime og på selve dagen (bare litt forsinket til prøvetimen pga. mye trafikk i fm en ulykke, men hun ringte og ga beskjed).

Vi hadde møte i 2,5 timer med presten i Sjømannskirken på onsdagen. Veldig hyggelig ung kvinnelig prest, og vi hadde en fin samtale mens vi koste oss med vafler og kaffe!

 

På bryllupsdagen stilte Sjømannskirken med vitner, og to profesjonelle musikere spilte nydelig for oss (piano og trompet). Etterpå var det bløtkake (norsk laget av kokken) og kaffe – en hyggelig avslutning i kirken.

Fotografen var allerede i kirken da vi kom. En kjempekoselig kar som tok seg tid til å ta et kakestykke med oss etterpå før han skulle på neste oppdrag.

Restauranten vi spiste middag på bryllupsdagen var helt super. Nydelig og romantisk lokale, servitører som var behagelige og oppmerksomme uten å mase og veldig god mat. Blomstene ble levert ca. kl. 12 på bryllupsdagen som avtalt. 

Vi takker dere for all hjelp i forbindelse med bryllupet vårt. Flink frisør og fotograf, en personlig seremoni/vielse i Sjømannskirken og en sjarmerende og romantisk restaurant – vi hadde en super bryllupsdag med gode minner. 

Selv solen skinte på oss denne store dagen.

 

Eva og Jens Erik, Oslo

 

Se flere referanser