Anne Lise og Per Arne

Bryllup i Krabi 24. januar 2007

Et lite glimt fra vår bryllupsmiddag på Phra Nang Beach, Krabi.

Vi skulle egentlig giftet oss 7. juli 2007, med kirkebryllup og tre dagers familiefest i Hemsedal, men bestemte oss ganske impulsivt for å endre hele konseptet. Thailand turen var kjøpt allerede våren 2006 og en rask telefon til brudepikene i midten av november bekreftet at det var mulig å få tid strandbryllup på to måneders varsel. Vi holdt det hemmelig for alle, og planla i stillhet vår helt private bryllupsseremoni.
Vi bestilte fotograf, blomster, middag og hotell, men tok mange ting på sparket – som f.eks. kjolen, som jeg fikk sydd på tre dager i Phuket. Opplegget passet oss perfekt. Vi bodde på verdens mest vidunderlige hotell (Rayavadee), hadde en avslappende bryllupsdag med deilig lunch på stranden, tuslet tilbake til rommet for å dusje og skifte ved 14-tiden og møtte presten i baren klokken 17.00.

Selve vielsen var på stranden, lyden fra dovne bølgeskulp i bakgrunnen, barbeint på solvarm sand og nydelig solnedgang. Ikke noe stress, ikke noe mas – bare oss to og vår lille datter på 1 år, som for anledningen hadde fått nanny fra hotellet. Flott middag på Grotto Restaurant, med fantastisk service, nydelig mat og et bord helt for oss selv helt nede på stranden. Vår lille datter sov godt etter dagens mange opplevelser, så vi fikk nyte middagen i ro og fred siden vi hadde nanny på rommet, og bare det er jo ren luksus for oss småbarnsforeldre.

Dagen etter sendte vi sms hjem til vinter Norge og familien, det var nok en og annen som ble litt overrasket på en torsdag morgen i januar. Den 7. juli blir det likevel tre dagers bryllupsfeiring i Hemsedalsfjellene, men vi slipper å bruke halve dagen hos frisør og fotograf, og kan kose oss sammen med familie og venner på fjelltur og med andre hyggelige aktiviteter før festmiddagen.

Vi gleder oss til å feire sammen med familien, men strandbryllup kan virkelig anbefales. Takk til Brudepikene som fant et flott sted til vår vielse, og takk for all hjelp til gjennomføring!

Hilsen
Anne Lise og Per Arne,
Skedsmokorset

Se flere referanser