Kristin og Andrè

Bryllup i Barcelona 8. september 2006

Hei Ann-Kristin,

Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i Barcelona 8. september. Vi hadde noen helt uforglemmelige dager der sammen med venner og familie og alt gikk helt etter planen. Utrolig å kunne overlate nesten all planlegging og forberedelser til andre og selv slappe av og nyte dagene i Barcelona.

Restauranten hvor vi hadde vår 'get together'-middag dagen før vielsen passet perfekt, nydelig tapas og hyggelig betjening. Kan absolutt anbefales!

Etter vielsen i Sjømannskirken hadde vi bryllupsmiddag på restauranten til hotellet du anbefalte. Men her er det nesten vanskelig å beskrive hvor utrolig vellykket og bra denne restauranten var for vårt selskap. Maten var fantastisk, bord og blomster likeså og kelnerne var utrolige hyggelig og effektive. Restauranten serverte oss også noen spennende lokalkomponerte retter mellom de rettene som var satt opp i menyen. Vi opplevde en utrolig service og gjestfrihet hos dem.

Ellers forløp alt fra frisør, brudebukett, buss for gjestene og Mercedes til bruden, helt knirkefritt. Agenten som var med bussen og sørget for at gjestene fant frem til kirke og restaurant, var veldig hyggelig og hjelpsom.

Vi er veldig glade for at vi valgte å gifte oss i Barcelona med hjelp fra Brudepikene.

Hilsen 

Kristin og André, Oslo

Se flere referanser