Frøydis og Bjørn

Bryllup i Barcelona 3. oktober 2008

Hei Ann Kristin!

Eg vil først og fremst takka deg for ein fabelaktig innsats i annledning vårt bryllup i Barcelona. Ein flinkare kontaktperson kunne eg ikkje bedt om. Du har kasta deg over kvar utfordring og gitt max under heile prosessen. Eg vil nevna ein del av tinga du har ordna for oss, frisør + sminkør : Jose og Lucia kom i leiligheten vår kl. 12.00 bryllupsdagen, dei prøvde å finna kvar vår stil og stelte hår og sminka oss akkurat slik vi hadde drømt om. Dei var begge menneskekjennarar og såg for seg korleis vi ville ha det. Det var hærleg å sleppe å forklare alt i minste detalj. Det var 3 timars kvalitetstid saman med 2 forlovere.

Ellers kom all transport punktlig og presis under heile oppholdet.

Sjømannskirka i Ausis Marc 54 var heilt nydeleg med ein liten klosterhage med muligheter for fotografering etter vielsen. Ein fantastisk kjekk prest som kom strake vegen frå Mallorca.

Restauranten på Ramblaen var heilt unik for vårt lag, lokalet vi fekk var i andre etasje med direkte utgang til takterasse. Dette var som ein drøm for store og små. Kjempe god mat og servicen frå personalet var upåklagelig.

Etter vielsen flytta vi ut fra sentrum og leigde et fantastisk hus med alle fasiliteter ein kan komma på!

Tusen takk for framifrå innsats. Eg skal anbefale "Brudepikene" til alle kommende brudepar.


Frøydis og Bjørn, Herøysundet

Se flere referanser