Sissel og Anders

Bryllup i Barcelona 20. mai 2010

Vårt Barcelona-bryllup

Den 20. mai 2010 giftet vi oss i Barcelona. Det ble en fantastisk dag, som ble bedre enn vi noen gang drømte om. Det takket være deg Anki/Brudepikene og deres agent i Spania.

Dagen startet med at det kom en frisør/make-up artist på hotellrommet. Han var utrolig flink, og resultatet ble veldig bra. Han snakket kun spansk, men agenten deres var tolk, så bruden og hennes forlover ble veldig fornøyd med resultatet.

Klokken tre ble alle gjestene fraktet med buss til kirken på Montjuic fjellet. Og for en kirke!!!! En liten romantisk kirke som lå helt fantastisk til med utsikt over hele Barcelona. Sjømannspresten viet oss, og det ble en personlig og flott seremoni.

Når vielsen var over dro gjestene med bussen til Tibidabo og spiste og hadde drinker på restauranten du hadde funnet, mens vi dro til Park Guell og tok masse flotte bilder.

Bryllupsfesten ville vi ha i en uformell setting. Ikke tre-retters middag og mange timer ved bordet. På restauranten fikk vi terrasse for oss selv ved strandkanten der vi fikk servert knall god tapas og masse drikke ved lyden av bølgeskvulp og palmer rundt oss. Det kunne ikke blitt bedre, det ble vårt drømmebryllup!!!!!!

Så takk til Brudepikene, med deres hjelp ble dagen uforglemmelig.

Hilsen 

Sissel og Anders, Arendal

Se flere referanser