Torhild og Stig Frode

Bryllup i Alcudia 30. juni 2010

Vi har hatt et eventyrlig bryllup! Forventningene var skyhøye, men aldri hadde vi trodd det skulle bli så perfekt!

Først og fremst bodde vi på et meget serviceinnstilt hotell.
Personalet på hotellet var utrolig vennlige og hjelpsomme! Vi fikk Champagne og frukt på brylupsdagen!  Siden vi hadde med oss gjester i alle aldre, kunne vi ikke fått det bedre med tanke på alt de hadde å tilby!

Stedet Alcudia er meget innholdsrikt. Her har man barer og butikker i fleng. Barnevennlig strand, badeland, flotte hoteller. Restauranter som ligger kilometervis langs stranden. Temperaturen er akkuratt passe. Og plenti med underholdning.

Vi ønsket egentlig et "mamma mia" bryllup. Men flyttet hele bryllupet over dammen fra Hellas, og havnet i Spania. Men "mamma mia" bryllup ble det!
Da jeg satt i bilen på vei opp til kirken kjente jeg alle hårene reise seg på kroppen. Noe vakrere syn skal man jammen lete lenge etter. Alt jeg tenkte på var kirken i "mamma mia" filmen. Den trange svingete veien opp til kirken som ligger på et "fjell". Med en herlig panoramautsikt. Man skulle tro at kirken var spesialbygd for oss. Det var akkuratt nok seter til alle. Gangen til alters var ikke lang, så små skritt var høyst nødvendig!

Etter vielsen sto de to minibussene vi hadde leigd utenfor å ventet. De vennlige sjåførene stoppet på veien til restauranten så vi fikk tatt noen fantastiske bilder!

Restauranten var perfekt for bryllup. Fantastisk personale og service med stor S. Restauranten ligger langs veien, men meget skjermet og idyllisk! De tilbød en lekker buffet med serdeles god mat og drikke! Kaken var absolutt fortreffelig! En flott og stor hage med masse lekeapparater til barna. Etter middagen slo de opp et hoppetelt! Festen varte til langt på natt og likevel smilte bartenderene like mye!

Blomstene i kirken og brudebuketten var helt nydelige!! Vi fikk det akkuratt som vi ønsket!

Tusen takk Ann Kristin for at du har holdt ut med oss dette året. Du fikser og ordner både natt og dag! Vi er utrolig takknemlige for at du hjalp oss å oppfylle drømmen vår! Vi hadde aldri trodd at det skulle blir så perfekt! Du skal være stolt av alt du får til! Hver eneste tale i bryllupet skrøt deg opp i skyene. Takk for at du gav oss "mamma mia" bryllupet vårt!

Anbefaler dere på det sterkeste!

Klemmer fra

Torhild Bryn & Stig Frode Støle, Voss

Se flere referanser